2017-01-20 09:58

MONDEN


Cabral, pus în dificultate de soţia sa

 |  13:05
Cabral, pus în dificultate de soţia sa

Cabral spune că, înainte ca Andreea Pătraşcu să se mute la el, nu avea pat, ci dormea pe o saltea aşezată direct pe podea. Astfel că, după căsătorie acesta a fost nevoit să facă sacrificii.

"Eu preferam să nu am pat, preferam să am salteaua de dormit direct pe jos, pe mocheta. E o chestie împrumutată din alte culturi - nu, nu africane - dormeam mai bine fără să-mi cocoţ salteaua pe schela lemnoasă sau metalică prezentă în dormitoarele oamenilor civilizaţi", a scris Cabral pe blog. "Când ne-am mutat împreună, eu şi colega mea de apartament, şi-a auzit dansa că trebuie să doarmă pe jos, i s-a ridicat părul în cap. Ştiţi bancul cu "A, nu asta nu! / Ei bine, alta n-am!"? Aşa s-a întâmplat şi la noi: Băiete, dacă vrei să dormi pe jos e treaba ta. Dacă vrei, poţi să dormi şi pe tomberonul de la ghenă, tot treaba ta e. Dar dormi singur...", a continuat el.

Cabral a fost nevoit să cedeze, pentru că  Andreea nu a cedat. "Am încercat cu vorba bună, apoi am jucat cartea cu fermitatea de neclintit, apoi m-am văitat că altfel nu pot. Dar, ştiti şi voi, femeia nu e om, nu te înţelegi cu ea, ori faci ca ea... ori te joci solo-baterie. Şi cum de solo-baterie ne săturăm... pune mâna şi suna-l pe George (prietenul creator de mobilă la comandă, buna şi la preţuri sexy): Bă, am nevoie de un pat sub salteaua aia...", a mai povestit prezentatorul "PoveŞtirilor de Noapte".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-02

TAGURI: Cabral, saltea, pat, Andreea_PatrascuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image