2017-01-22 18:29


Cabral şi Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil. Urmează nunta

 |  19:30
Cabral şi Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil. Urmează nunta

Cabral şi logodnica lui, Andreea Pătraşcu, au devenit în mod oficial soţşi soţie, cei doi spunând miercuri "Da" în faţa ofiţerului stăriicivile. Însoţiţi de familie şi deprieteni apropiaţi, Cabral, prezentator al "Poveştirilor de noapte",şi logodnica lui, Andreea Pătraşcu, actriţă în telenovela "Iubire şionoare", s-au căsătorit ieri. Evenimentul a fostunul emoţionant, atât actuala doamnă Ibacka, dar şi naşa cuplului, Irina, soţiaactorului Răzvan Fodor, au plâns pe perioada ceremoniei. "M-am abţinut sănu plâng, dar nu am putut, pentru că am văzut-o pe mama cu ochii în lacrimi. Euîmi propusesem să nu-mi stric machiajul, mai ales că fetele m-au aranjat atâtde bine. Ştiam că dacă încep să plâng atunci toată gaşca de fete va începe sălăcrimeze. Când mama m-a felicitat cu ochii în lacrimi spunându-mi să nu plâng,nu m-am mai putut abţine. A fost un moment emoţionant, plinde fericire", spune Andreea Păstraşcu.

Aslăbit din cauza emoţiilor

Deşiemoţionat, Cabral a înveselit atmosfera cu glumele sale. "Am trăit un moment foarte plăcut, am avut alături de noi prietenii,familia, naşii şi asta ne-a bucurat foarte mult. Cei de la Primărie au fostfoarte simpatici, iar eu am aşteptat acest moment cu bucurie, nerăbdare şiemoţie", spune Cabral. Din cauza emoţiilor, Andreea areuşit chiar să slăbească în ultimele zile. "Trăiesc un sentiment intens, am avut fluturi în stomac, nu am mâncatnimic de emoţii şi am slăbit 2 kilograme în ultimele 2 zile. Se spune că este otradiţie ca rochiei de mireasă să-i faci retuş în ziua nunţii. La mine cred căva fi respectată această tradiţie", spune Andreea.

Dupăcununia civilă, Cabral şi Andreea se pregătesc de emoţiile nunţii. Sâmbătă, 4iunie, cei doi îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu şi vor avea parte deo petrecere de vis , la un restaurant din Otopeni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-07-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ADRIANA
13 Feb 2013

andreia nu am crezut ca cabral este sotul tau mai bine iti statea cu denis faceati un cuplu foarte frumos felicitari pentru filmele realizate.

Adauga un comentariu

Random image