2016-10-27 20:00

MONDEN


Cabral şi Andreea şi-au făcut de cap în club

 |  17:03
Cabral şi Andreea şi-au făcut de cap în club

Cabral, prezentatorul emisiunii “Poveştiri de noapte”, difuzată de luni până joi, la ACASA TV, împreună cu soţia sa, Andreea, au petrecut atât Crăciunul, cât şi Revelionul în Bucureşti înconjuraţi de familie şi de prieteni dragi. „Ne-am dorit să fim alături de familie şi de prieteni, aşa că timp de vreo 2 săptămâni am tot fost fie musafiri, fie gazde. Am petrecut alături de părinţi, fraţi, naşi, bunici, unchi şi mătuşi, dar şi alături de prieteni dragi.

În Ajunul Crăciunului am organizat un party la noi acasă, cu mulţi-mulţi prieteni, şi am petrecut cu toţii, până a venit... Moş Crăciun! Iar de Revelion am mers cu gaşca  şi-am sărbătorit trecerea în 2012 într-un club din Bucureşti”, povesteşte Cabral. Andreea recunoaşte că a doborât recordul la mâncat sarmale, cărora nu a putut să le reziste, cu toate acestea silueta ei nu a avut de suferit: „Am savurat din plin mâncarea tradiţională, am ascultat colinde, am împodobit bradul, am primit colindători, am gătit, am făcut şi am primit multe cadouri frumoase. Iar eu mi-am doborât recordul la mâncat sarmale”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

TAGURI: Cabral, Andreea, club, Revelion, sarbatoare, CraciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

FRF a aprobat regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească 10% din sumele primite din transferuri către centrele de copii și juniori Comitetul Executiv al FRF a adoptat ieri regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească... 24 Oct 2016 | (0)
Adrian Mutu, numit manager general al clubului de fotbal Dinamo București Ionuț Negoiță a anunţat miercuri, pe site-ul oficial al clubului, că Adrian Mutu a fost numit... 12 Oct 2016 | (0)