2017-01-16 17:24

MONDEN


Cadou de la sponsori. Compozitorul piesei învingătoare la Eurovision a câştigat şi o maşină

 |  18:31
Cadou de la sponsori. Compozitorul piesei învingătoare la Eurovision a câştigat şi o maşină

Finalaconcursului Eurovision nu a venit doar cu locul întâi pentru membrii trupeiHotel FM, ci şi cu o maşină sport de marcă pentru compozitorul melodieicâştigătoare. Astfel, Gabriel Băruţă, cel care a scris piesa „Change”, a plecatacasă cu un automobil oferit de sponsorii evenimentului. În plus, cincitelespectatori au câștigat produse de îngrijire a părului şi un pachet turisticla Dusseldorf (bilet de avion dus-întors, cazare la hotel de 5 stele) cu accesîn culisele Eurovision 2011 - pachet oferit de un alt sponsor al concursului.

Trupa Hotel FM cu piesa"Change" a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, organizatăde TVR, în premieră, în noaptea de Revelion. Trupa formată din David Bryan(voce), Gabriel Băruţă (compozitorul piesei, pian&backing vocals) şi AlexSzus (tobe) va reprezenta România la concursul internaţional Eurovision ce seva desfăsura în luna mai în Germania, la Dusseldorf. Este cea de-a douaparticipare a trupei la Selecția Eurovision, anul trecut Hotel FM ocupând loculpatru.

Melodiaa fost aleasă în urma punctajului oferit de juriul de specialitate (50%) şi devoturile telespectatorilor (50%). Juriul a fost alcătuit din 11 membri șipentru prima dată, dintre aceștia, au făcut parte și oaspeți din străinătate,artiști și jurnaliști specializați în Eurovision.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image