2017-01-19 02:33

MONDEN


Cadou scump, de Crăciun: Mariah Carey a primit un Rolls Royce de 400.000 de dolari

 |  17:17
Cadou scump, de Crăciun: Mariah Carey a primit un Rolls Royce de 400.000 de dolari

MariahCarey a primit de Crăciun de la soţul ei Nick Cannon un automobil Rolls Royceîn valoare de 400.000 de dolari, informează dailymail.co.uk.

Artistaamericană a postat pe Twitter o fotografie a luxosului model Phantom, pe alecărui plăcuţe de înmatriculare se poate citi "mommyMC" (mămica MC,n.r.).

Potrivittabloidului britanic Daily Mail, Nick Cannon a dorit să îi ofere soţiei saleacest cadou special, pentru a marca ultimul Crăciun petrecut în calitate desoţi fără copii, înainte de a deveni părinţi, în primăvara acestui an."Încă nu-mi revin după cadoul de Crăciun primit de la Nick Cannon. Plăcuţelede înmatriculare: mommyMC", a scris cântăreaţa pe contul ei de Twitter.

Artistaamericană, în vârstă de 40 de ani, a vorbit recent despre relaţia ei cu NickCannon, cu care este căsătorită de peste doi ani. "E o persoană minunatăşi avem multe lucruri în comun. Ştiu că la început mulţi oameni spuneau desprenoi: «Poftim? Ei chiar formează un cuplu?» Însă oamenii care ne cunosc peamândoi îşi dau seama foarte uşor că ne potrivim", a declarat MariahCarey.

MariahCarey a anunţat că este însărcinată în luna octombrie, iar Nick Cannon adeclarat, în decembrie, că soţia lui este însărcinată cu gemeni, iar bebeluşiise vor naşte în primăvara anului 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IULIA
25 Dec 2012

faiin

Adauga un comentariu

Random image