2017-01-22 18:17


Camelia Şucu: Încă nu m-am obişnuit cu rolul de soacră!

 |  21:00
Camelia Şucu: Încă nu m-am obişnuit cu rolul de soacră!

Abia trecută de 20 de ani, Cristina Şucu i-a făcut mamei sale o mare bucurie când a anunţat-o că se mărită, alesul fiind un bărbat cu 11 ani mai mare decât ea. Viitorul ginericăa intrat încă de la început în graţiile Cameliei Şucu, însă aceasta ne-a declarat că nu s-a obişnuit cu rolul de soacră şi că îşi doreşte să fie mai mult o prietenă a copiilor săi şi nu “omul rău”, aşa cum este văzută în general soacra. Mai mult, milionara susţine că abia aşteaptă să fie domnişoară de onoare la nunta Cristinei, alături de prietenele miresei din Mexic, iar organizarea petrecerii de burlăciţe îi revine în întregime.

“Cristina mai are un an de facultate şi probabil că în toamna lui 2012 va avea loc şi marele eveniment. Nu ne-am gândit încă la o tematică anume, vom avea nevoie de două, trei repetiţii până când vom stabili cum va fi nunta. M-am bucurat foarte mult când m-a anunţat că a luat această decizie şi nu-mi doresc decât să fie fericită. Deocamdată nu m-am obişnuit cu rolul de soacră, iar momentan îl ocup pe cel de viitoare domnişoară de onoare-şefă. Alături de prietenele Cristinei din Mexic, voi organiza petrecerea burlăciţelor, însă deciziile importante îi vor aparţine fiicei mele. Doar dacă îmi va cere ajutorul, o voi consilia cu mare drag, însă ea va hotărî detaliile legate de nuntă. Nici nu ştiu dacă m-am obişnuit cu ideea, însă nu aş fi avut ce să-i spun, pentru că şi eu m-am măritat la 20 de ani. Ce-aş fi putut să-i zic eu? Că e prea devreme? Nu aveam cum. Pentru mine, cel mai important este ca fetele mele să fie fericite şi să ştie că voi fi alături de ele întotdeauna, indiferent ce decizii vor lua în viaţă sau în ce colţ de lume se află. Şi indiferent cât de mari vor fi, tot copiii mei rămân şi voi avea grijă să le fie bine. Întotdeauna vor găsi în mine un sprijin şi un ajutor. Îmi doresc să fiu şi bunică, este un curs normal al vieţii!”, ne-a declarat Camelia Şucu. Având în vedere că milionara intenţionează să investească într-o fermă bio, invitaţii de la nuntă de anul viitor vor avea pe masă preparate tradiţionale care provin din producţia proprie.

Crăciun în familie

Nici vorbă de vacanţe exotice pentru familia Şucu în perioada Sărbătorilor de iarnă. Cel puţin în ceea ce priveşte Crăciunul, familia se va reuni lângă un brad mare, neapărat unul în ghiveci, împodobit cu câteva zile înainte. “La noi în casă, sunt foarte emoţionante Sărbătorile de iarnă. Întotdeauna le petrecem cu părinţii mei, respectiv bunicii fetelor. Ele ţin foarte mult la această reuniune. Ne strângem în jurul mesei şi mă bucur că am o mamă gospodină, pentru că eu nu gătesc. Nu am timp, din păcate, deşi mi-e dor să fac prăjituri”, ne-a spus Camelia.

3.500 de euro pentru un brăduţ

Pion important al “Festivalului Brazilor de Crăciun”, Camelia Şucu ne-a spus că păstrează la loc de cinste brăduţii pe care i-a cumpărat până acum, în cele zece ediţii ale acţiunii caritabile. “Acest festival este pentru mine şi Moş Nicolae şi Moş Crăciun şi a devenit o tradiţie. În urmă cu câţiva ani am licitat 3.500 de euro pentru un brăduţ. Oricum, aceşti copilaşi merită toţi banii din lume. Într-un an am luat doi brăduţi, pentru că am licitat şi eu şi fetele mele. Anul ăsta am venit pe două părţi, şi ca sponsor, cu o masă pentru zece persoane, deci 10.000 de euro în total, şi cu un brăduţ care va fi scos la licitaţie”, ne-a spus Camelia Şucu. În primele zece ediţii de până acum, „Festivalul Brazilor de Crăciun“ a reuşit strângerea sumei de 2.270.000 euro, bani care au fost folosiţi pentru reintegrarea şcolară a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educaţie şi prevenirea abandonului şcolar pentru 13.700 de copiidin comunităţile sărace. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar şi consiliere în centrele educaţionale “Salvaţi Copiii din România” (în prezent sunt 43 de centre educaţionale la nivel naţional). Fondurile care se vor colecta la ediţia 2011 a „Festivalului Brazilor de Crăciun“ vor fi folosite pentru aproximativ 3.200 de copiişi familiile lor care vor fi integraţi în programe de prevenire a abandonului şcolar şi de integrare socială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-25

Mai multe imagini:
Camelia Şucu: Încă nu m-am obişnuit cu rolul de soacră!
zoom

TAGURI: giulia anghelescu, gravida, insarcinata, slabit, music chanel, vlad huidu, luniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image