2017-01-21 10:30

MONDEN


Camelia Şucu: Va găti mama de Craciun!

 |  21:00
Camelia Şucu: Va găti mama de Craciun!

De Crăciun, Camelia Şucu va sta acasă, împreună cu fiicele ei, Ioana şi Cristina, dar şi cu părinţii ei, pentru că fetele ţin foarte mult ca bunicii să fie alături de ele. Mai mult, Cristina, fiica cea mică a Cameliei, va veni acasă şi cu bărbatul cu care se va căsători anul viitor, de masa de Crăciun urmând să se ocupe mama Cameliei Şucu, o mare gospodină, după cum a lăudat-o fiica ei.

În urmă cu 15 ani, mama ei s-a supărat foarte tare pentru că fiica ei, absolventă de Medicină, a renunţat la halatul alb şi a intrat în afaceri cu mobilă. Ceea ce atunci era o „vânzătoare în Unirea”, aşa cum o numea mama ei, s-a transformat într-o femeie de afaceri care rulează milioane de euro. Acum, Camelia Şucu este mândria mamei ei pentru că a reuşit să se descurce admirabil în afaceri, dar şi în viaţă, cele două fiice ale Cameliei fiind bucuria bunicilor. Şi Ioana, şi Cristina îşi iubesc foarte mult bunicii şi nu concept să treacă o sărbătoare şi să nu fie împreună.

Tocmai de aceea, şi acest Crăciun vă fi petrecut împreună cu bunicii. „La noi în casă, Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna foarte frumoase şi emoţionante. Le avem împreună cu părinţii mei, respectiv bunicii fetelor. Ele ţin foarte mult la această reuniune de familie, aşa că, negreşit, vom fi cu toţii în jurul mesei. Vom face şi un brăduţ, deşi am câţiva acasă, cumpăraţi de-a lungul anilor în cadrul evenimentului «Festivalul brazilor de Crăciun», urmând ca banii strânşi să meargă la copiii săraci. Cel mai mult, cred că am dat pe un brăduţ 3.500 de euro, dar banii nu contează atunci când ştiu că ei merg unde trebuie şi ajută nişte oameni care se confruntă cu probleme serioase.

Cumpăr întotdeauna un brad în ghiveci şi apoi îl plantez în curte pentru că trebuie să protejăm şi mediul”, ne-a spus Camelia Şucu. Deşi ne-a dezvăluit că ştie să facă prăjituri foarte bune, milionara recunoaşte că n-a mai intrat în bucătărie de foarte mult timp şi nici de Crăciun nu va face o excepţie, mama ei fiind cea care se va ocupa de bunătăţile pe care le vor pune pe masă. „Am o bucătărie mare şi frumoasă, însă este locul în care intru să fac o cafea sau peşte, dar foarte rar. N-am mai gătit de foarte mulţi ani pentru că sunt într-o continuă agitaţie, restaurantele sunt atât de multe… Câteodată nici nu am timp să mănânc la prânz, poate nici seara. Am avut întotdeauna noroc să am o mamă foarte gospodină care tot ea se va ocupa şi de masă de Crăciun. Nu că nu mi-ar plăcea să gătesc, însă chiar nu am timp”, ne-a povestit Camelia Şucu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-18

TAGURI: camellia_sucu, crăciun, fete, ioana, cristina, mobilaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image