2017-01-24 03:12


Camere de luat vederi în sala de tribunal. Medicul lui Michael Jackson, judecat în direct pentru omor

 |  18:41
Camere de luat vederi în sala de tribunal. Medicul lui Michael Jackson, judecat în direct pentru omor

Procesullui Conrad Murray, medicul cântăreţului Michael Jackson, va putea fi televizat,atât timp cât camerele de filmat ale posturilor de televiziune nu vor deranjadesfăşurarea evenimentului, a anunţat un judecător american, citat debbc.co.uk.

MichaelPastor, judecător la Curtea Superioară din Los Angeles, a devansat, totodată,cu patru zile data procesului, acesta urmând să înceapă pe 24 martie.

MediculConrad Murray este acuzat de omor prin imprudenţă şi riscă o pedeapsă de patruani de închisoare. Procesul său va dura, potrivit unor surse din justiţiaamericană, aproximativ şase săptămâni. Michael Pastor a declarat că doreşte"plasarea camerelor de filmat în locurile cel mai puţin intruzive" însala de tribunal şi a solicitat echipelor de jurnalişti de la posturile localede televiziune să îi furnizeze o listă detaliată cu schema de amplasare amicrofoanelor şi camerelor video. Totodată, judecătorul american a refuzataccesul camerelor de luat vederi în prima zi a procesului, când va avea locprocedura de selecţionare a membrilor juriului.

În timpulaudierilor preliminare de luna trecută, un martor a declarat că medicul ConradMurray a încercat să ascundă faptul că i-a administrat cântăreţului MichaelJackson o doză de propofol, un puternic anestezic folosit, de regulă, doar înspitale. Un ofiţer de poliţie a depus deja mărturie în faţa judecătorului şi adeclarat că medicul Murray i-a mărturisit că i-a dat propofol starului, după ceîi administrase în prealabil cântăreţului american un amestec de medicamente cuscopul de a-l ajuta să adoarmă.

MichaelJackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma uneisupradoze de propofol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image