2017-01-23 14:55


Când au jucat împeună în “Patimile lui Cristos”, Monica Bellucci a ghicit că Maia Morgenstern era însărcinată

 |  19:00
Când au jucat împeună în “Patimile lui Cristos”, Monica Bellucci a ghicit că Maia Morgenstern era însărcinată

ActriţaMaia Morgenstern îşi aduce aminte cu drag de momentele deosebite trăite peplatourile de filmare ale superproducţiei "Patimile lui Hristos",alături de colegi celebri precum Monica Bellucci şi Mel Gibson. “Îmi vine înminte momentul în care Monica, încă o dată şi încă o dată în reluarea uneiscene dificile, foarte solicitantă la nivel emoţional şi fizic, m-a privit şinici măcar nu m-a întrebat, ci a afirmat: «Eşti însărcinată!». Avea dreptate,eram însărcinată cu Isadora”, a povestit Maia Morgenstern la emisiunea “Doamnede poveste” de la Acasă TV. Actriţa are o relaţie de excepţie cu cei trei copiiai ei, pe care e decisă să-i lase să-şi găsească singuri drumul în viaţă.“Cabiria este fetiţa mea de 11 ani, cu care am o relaţie excepţională şi careştie că îi sunt prietenă şi aş sări şi în foc pentru ea şi de asta se cuvine săîmpărtăşească toate secretele cu mine - şi alea bune şi alea rele”, a declaratMaia Morgenstern.

Câtdespre soţul ei, medicul Dumitru Băltăţeanu, actriţa spune că a cucerit-o peviaţă. "El este medic, medic neurochirurg la Spitalul Elias şi acolo, atâtcât se poate, viaţa, sănătatea unui om stau în mâna lui. Acolo e zborul lui, aşvrea să nu sune prea poetic că se uită un medic la noi şi-şi spune: «Ce zbor,că curg apele de pe noi?»". Sunt cuvintele care descriu dragostea şiadmiraţia unei femei pentru bărbatul care, într-o seară, la Marsilia, a văzut-ope Maia pe scenă, s-a îndrăgostit nebuneşte şi a renunţat la o carieră înstrăinătate pentru a-şi urma iubirea acasă, în România.

Înprezent, Maia Morgenstern poate fi văzută la Teatrul Naţional şi la celEvreiesc, dar şi în telenovela “Iubire şi onoare”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image