2019-04-22 15:35


Cântăreaţă celebră, pusă sub ACUZARE pentru fraudă fiscală de 14,5 milioane de euro

 |  18:28
Cântăreaţă celebră, pusă sub ACUZARE pentru fraudă fiscală de 14,5 milioane de euro

Un star al muzicii pop a fost pus sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania. Procuratura informează că vedeta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro, pentru perioadă de trei ani când aceasta a locuit în nord-estul Cataluniei.

Cântăreaţa columbiană Shakira, pentru că despre ea este vorba, este cea mai recentă vedetă acuzată de fraudă în Spania, după fotbaliştii Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Shakira, încă partenera de viaţă a fotbalistului Barcelonei, Gerard Pique, a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell. Printre cele mai reuşite colaborări ale cântăreţei au fost cele cu Beyonce şi Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" şi "Hips Don't Lie". Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat "El Dorado", a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-14

TAGURI: shakira, acuzare, frauda fiscala, cantareata celebra, milioane euro, datorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG