2018-12-13 16:29


Căntăreaţa îşi pregăteşte revenirea în forţă. Miki (K-pital) :”Nu mă mai regăseam în ce făceam înainte”

 |  18:06
Căntăreaţa îşi pregăteşte revenirea în forţă. Miki (K-pital) :”Nu mă mai regăseam în ce făceam înainte”

Pe vremuri făcea furori în trupa K-pital, iar ulterior, şi în cariera solo, dar din 2008, a intrat într-un con de umbră. Deşi, se bucura de mare succes, Mihaela Marinache alias Miki a preferat să ia o pauză şi să absenteze o perioadă din lumina reflectoarelor. În tot aceşti ani, în care nu s-a mai auzit nimic de ea, artista nu a stat degeaba, ci a făcut ce ştie ea mai bine, muzică. Cântăreaţa a dezvăluit pentru Puterea ce-a determinat-o să se ţină departe de showbizul autohton şi ce plănuieşte să facă în viitorul apropiat.

Miki şi-a făcut intrarea în lumea artistică de la o vârstă fragedă. La cinci ani a urcat pentru prima dată pe scenă, iar de-a lungul timpului, a cântat mai multe genuri muzicale. În 1999, alături de Vlad Gheorghiu şi Alex Cernahoschi, ea s-a lansat în trupa K-pital, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat. Melodia “Vibraţii”, dar şi albumul cu acelaşi nume au ajutat-o să se menţină în topurile muzicale. Timpul a trecut, iar Miki a simţit nevoia să se descurce pe cont propriu, aşa că, ea că a încheiat perioada K-pital şi şi-a început cariera solo. La un moment dat, artista a colaborat cu Pepe sau Jorge, şi a cântat inclusiv latino. De ceva timp însă nu s-a mai auzit nimic de ea, iar decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor se pare că i-a aparţinut în totalitate.  „Nu am renunţat la muzică, doar  nu am mai apărut la televizor, atâta tot, dar am trupă live, am continuat să cânt, să merg la evenimente. Eu cânt, asta îmi place să fac, asta fac. Numai că probabil în 2016 o să scot videoclip și o să revin în prim plan. Nu am simțit nevoia să apar până acum. Nu sunt genul să merg pe la emisiuni să-mi dau eu cu părerea, și d-asta am ales să stau deoparte.  Tocmai de aceea am și luat o pauză, nu-mi place ce e acum pe piața muzicală. Sunt și oameni valoroși, cântăreți valoroși, dar sunt și ... mai bine no comment!”, a declarat Miki pentru ziarul PUTEREA.

Dornică să se reinventeze şi să treacă la un alt nivel, artista şi-a făcut band pentru a le oferi fanilor săi show-uri cât mai complexe, dar şi un produs de calitate.

 “Mi-am dorit de mult timp să-mi fac o trupă , și nu mă mai regăseam în ceea ce făceam înainte, și chiar îmi place foarte tare ce fac acum. Cântăm pop rock. Am reorchestrat melodiile mele, chiar și pe cele de la K-pital, și le cânt într-o manieră, cu chitări, cu tobe, și sună altfel, sunt faine.”, ne-a spus fosta solistă a trupei K-pital.

Şi-a schimbat look-ul

Dacă, în anii trecuţi, vedeta avea câteva kilograme în plus, în prezent, lucrurile nu mai stau deloc aşa. Cu siguranţă, Miki a făcut câteva schimbări în ceea ce priveşte stilul ei de viaţă, căci, ea se poate mândri cu o siluetă de adolescentă. La 42 de ani, ea arată mai bine ca la 20 de ani. Artista  nu mai are probleme cu greutatea, are un nou look, care, o avantajează, demonstrând că timpul a trecut în favoarea ei. Cântăreaţa a umblat puţin la aspectul ei şi şi-a schimbat total imaginea cu care obişnuise publicul pe când activa în trupa K-pital. Atunci, era brunetă şi avea părul scurt, iar, acum podoaba capilară a vedetei a suferit unele schimbări. Ea s-a făcut roşcată şi şi-a lăsat părul mai lung.

Anul viitor, cântăreaţa îşi doreşte să schimbe macazul şi pe plan profesional. Artista plănuieşte să revină din nou în central atenţiei, şi tocmai din acest motiv, a început să lucreze la o melodie, care, să le aducă succesul. Miki e pretenţioasă şi îşi doreşte un adevărat hit. „Eu cu băieții din trupa mea o să facem piesa, am vorbit și cu câțiva compozitori, dar o să vedem ce-o să alegem. O să selectăm apoi, vrem să alegem piesa, care, o să ne placă cel mai mult”, ne-a spus ea. Deşi, există mai multe modalităţi de promovare pentru un artist în ziua de azi, piaţa muzicală a devenit una destul de variată.  

„Acum, ca artist, cred că ai mai multă expunere, e şi internetul... Și afară se practică, și Beyonce e super cântăreața, și are și goliciune. Dar cântă foarte bine, și se trece cu vederea. Dar, dacă nu ai voce mai bine stai acasă.”, a adăugat Miki.

Căntăreaţa îşi pregăteşte revenirea în forţă. Miki (K-pital) :”Nu mă mai regăseam în ce făceam înainte”
zoom

Are un portofoliu bogat

Miki se poate mândri cu o experienţă vastă în lumea artistică, iar, pentru asta ea a început încă de mică să muncească pentru a avea o carieră muzicală. Şi-a făcut debutul încă din copilărie, de la vârsta de cinci ani, iar pe parcursul timpului şi-a aprofundat cunoştinţele artistice. În 1989, Miki a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, având-o ca profesoară pe Mihaela Runceanu. Între  1987 – 1990, ea  a colaborat cu orchestra Centrului Cultural al Ministerului de Interne, iar, în 1990, a câştigat primul său trofeu important: Premiul Tinereţii la Festivalul de Muzică Uşoară de la Deva. Au urmat apoi şi alte performanţe muzicale. Din 1991, ea a început să-şi îmbogăţească portofoliul, obţinând numeroase premii la diferite festivaluri: Premiul al III lea la Festivalul "Flori De Mai" - Călăraşi, Marele Trofeu al Festivalului "Toamna Muzicală Băcăuană", Premiul I la Festivalul "Vocile Primăverii" - Bucureşti, Premiul de Popularitate la secţiunea Creaţie a Festivalului "Tinereţe '90" - Bucureşti, premii speciale la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia etc. În 1999, a luat naştere trupa K-pital, din care a făcut şi ea parte. În 2002, cântăreaţa şi-a lansat primul album solo, care i-a purtat numele, "Miki", material discografic, care,  a inclus hiturile "Doar noi" şi "Mi-e S.T. de tine". Piesa "Doar noi" a fost nominalizată la Secţiunea Şlagăre a Festivalului de la Mamaia 2003.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: cantareata, revenire, miki, k-pital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...