2017-01-24 09:08


Cantonament de pregătire pentru Hotel FM. Reprezentanţii României la Eurovision intră într-un program intens de repetiţii

 |  17:52
Cantonament de pregătire pentru Hotel FM. Reprezentanţii României la Eurovision intră într-un program intens de repetiţii
Vineri, 1 aprilie, membrii trupei Hotel FM se mută laBucureşti şi intră într-o perioadă de pregătire intensivă pentru prestaţia lorîn concursul Eurovision 2011. Într-un spaţiu special amenajat pentru ei inTeleviziunea Română, David Bryan, Gabriel Băruţa şi Alex Szus vor lucra cuspecialişti pe mai multe direcţii.Astfel, "cantonamentul" organizat pentru ei de TVR include repetiţiipe parte tehnică, lecţii de voce, interpretare, coregrafie. Va fi cea mai bunăocazie pentru băieţii de la Hotel FM (care locuiesc la Oradea) să repeteîmpreună cu viitoarele lor colege de scenă la Dusseldorf, dansatoarele RoxanaUreche şi Alexandra Elena Gherase. Coregrafia va fi coordonată de Florin Botiş,iar pregătirea vocală se va face sub îndrumarea Medei Horjan.

Stagiul de pregătire al reprezentanţilor români laEurovision va fi dublat de apariţiile trupei Hotel FM în diverse emisiuni tv:vineri, în programul Iulianei Tudor "O dată'n viaţă" (de la ora21.00) şi duminică, 3 aprilie, în emisiunea de la TVR internaţional"Votaţi Hotel FM" (ce va începe tot de la ora 21.00).Această etapă de pregătire va include şievoluţia băieţilor de la Hotel FM în evenimentul din 9 aprilie, de la ora17.00, transmis în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

DUSSELDORF, VENIM! - va fi un spectacol de susţinere aparticipării României la Eurovision 2011, transmisiune directă de la Sala despectacole a M.A.I.

La fel ca şi anul trecut, TVR organizează înainteaplecării artiştilor români la concursul Eurovision un spectacol la care şi-auanunţat deja participarea personalităţi, oficialităţi, artişti, sportivi. Lorli se adaugă reprezentanţii altor trei ţări la concursul Eurovision (Slovacia,Bosnia – Herţegovina şi Republica Moldova), precum şi foşti reprezentanţiromâni la acest concurs: Nicola (2003) şi Mihai Trăistariu (2006).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639241-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image