2018-12-12 12:45


Capuccino de ciuperci, ultima fiţă a vedetelor din România

 |  15:21
Capuccino de ciuperci, ultima fiţă a vedetelor din România

Cea mai nouă apariţie culinară de pe piaţa românească este fără doar şi poate noul capuccino de ciuperci, specialitate lăudată deja de Nicoleta Luciu, Cătălin Moroşanu, Belleamy, alteţele sale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia după ce au gustat-o la unul dintre restaurantele din Centrul Vechi al Capitalei.

Reţeta acestui preperata demn de master-chef a fost dezvăluită chiar de bucătarul şef al Nouvelle Vague. “Denumirea de capuccino este datorită prezentării preparatului. Într-o ceașcă de capuccino, crema de ciuperci este acoperită cu o spumă de lapte cu trufe.  Crema conține un amestec de ciuperci de pădure ce include și trufe, ceapă, smântână dulce și vin alb. Toate ingredientele mai puțin smântâna pentru gătit sunt vidate și sunt gătite în cuptor la aburi la o temperatură de 58 grade. Crema este gătită la temperature aceasta ca toată aroma ciupercilor să se păstreze”, ne-a spus acesta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: capuccino, ciuperci, luciu, restaurant
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...