2016-10-26 03:45

MONDEN


Care a fost cea mai mare dezamăgire a lui Kamara

 |  13:57
Care a fost cea mai mare dezamăgire a lui Kamara

Kamara își amintește cu emoție de momentul în care a descoperit că nu există Moș Crăciun.

“De mic copil am aflat care e povestea cu Moș Crăciun și mi-a prins bine adevărul. Când aveam 5 ani a venit tata acasă, Dumnezeu să îl odihnească, îmbrăcat în Moș Crăciun. Când ne-am văzut el a spus:  ’ho, ho, ho’ și eu i-am spus ‘ha,ha, ha, e tata’ și uite așa gata cu mitul lui Moș Crăciun. Unde ați mai văzut Moș Crăciun negru?”, a povestit Kamara, pentru Zeus Tv. Artistul este mulțumit de anul 2011, de concertele și emisiunile  la care a participat și promite că la anul vom avea parte de multe surprize din partea lui. Pentru 2012, Kamara nu-și dorește decât sănătate, putere de muncă și inspirație, pentru a putea fi mereu în top.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-21

TAGURI: Kamara, Mos Craciun, poveste, dezamagitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Povestea fumatului. Tabac şi „tiutun”: mode şi metehne vechi Valahia a fost dintodeauna în sincron cu lumea bună a Europei chiar dacă a fost vorba la... 13 Oct 2016 | (1)
Cartea zilei: Secretele Verei Atkins. Povestea unei românce spion în Al Doilea Război Mondial, de Sarah Helm Vera Maria Rosenberg a fost, probabil, cea mai importantă femeie spion din al Doilea Război... 10 Oct 2016 | (0)