2017-01-19 23:35

MONDEN


Carmen Brumă merge să se bronzeze de Revelion

 |  14:46
Carmen Brumă merge să se bronzeze de Revelion

Prezentatoarea ştirilor de sport de Realitatea TV, Carmen Brumă are o viaţă alertă, din care nu lipseşte sportul şi mâncarea sănătoasă.

"Dacă este zi de serviciu, mă trezesc la 4. 15, iau masa, citesc ziarele de sport, iar la 5 plec de acasă. Ajung la serviciu şi încep să pregătesc jurnalul pentru ora 6, pe care îl şi prezint. Având în vedere că sunt şi editor am grijă ca stirile din jurnalele să fie complete şi să conţină informaţii de ultimă oră. Prezint, editez şi produc 5 jurnale de ştiri de sport pe zi, iar în jurul prânzului plec de la Realitatea dacă nu sunt evenimente speciale în sport.

Ziua mea continuă de obicei cu un antrenament pe care îl fac fie acasă, fie la o sală, apoi mânănc a doua masă a zilei.Se întâmplă să mai prezint diverse evenimente sau să fiu prezentă la acţiuni care au legătură cu domeniile mele de interes. Nu dorm în timpul zilei, tocmai pentru a putea adormi devreme seara. Asta înseamnă că pe la ora 8 sau 9 mă pregătesc de culcare, nu înainte de mânca, în jur de ora 7. Înainte să adorm, mă uit talk-show-uri şi adorm liniştită", spune Carmen Brumă.

Vacanţa perfectă… soare, chiar şi iarna

"Destinaţia mea preferată este următoarea. Asta pentru că mă entuziasmez foarte tare atunci când caut destinaţia preferată. Sărbătorile de iarnă îmi doresc să le petrec la căldură, adică acolo unde sunt mult grade Celsius. Îmi doresc asta de 4-5 ani şi sper ca anul ăsta sa-mi iasă. Vreau să mă bronzez, să stau la plajă de Revelion", a mai spus vedeta pentru Realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: Carmen Bruma, bronz, Revelion, sport, vacantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri