2016-12-03 19:44

MONDEN


Carmen Tănase, cadouri de ziua ei

 |  18:03
Carmen Tănase, cadouri de ziua ei

Actriţa Carmen Tănase şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere, iar fiul ei, Tudor, a impresionat-o cu un cadou inedit, oferit chiar la miezul nopţii. ”La 12 noaptea, Tudor a fost primul care mi-a spus  «La mulţi ani!» şi mi-a făcut şi un cadou care m-a emoţionat: o casetă de bijuterii lucrată identic cu mobila pe care o am în sufragerie, franţuzească, din secolul al XVI-lea. Nu ştiu cum a reuşit să o facă, nu e atât de veche, dar este identică şi m-a impresionat cu cadoul lui”, mărturiseşte Carmen.  Şi tot de la miezul nopţii au început să curgă mesajele pe Facebook de la prieteni: “M-am trezit de dimineaţă şi aveam zeci de mesaje de felicitare. O să-mi fac timp să răspund fiecăruia în parte, mi se pare un gest foarte frumos.” Lista cadourilor de la prieteni dragi a continuat cu un dar primit de la mama ei. “Avea pregătit pentru mine un tort şi o pijama, aşa că am un set complet cu papuci de casă şi tot ce trebuie”, povesteşte amuzată actriţa din “Pariu cu viaţa”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: carmen tănase, zi de naştere, pariu cu viaţaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANA MARIA MUNTEANU
03 Mar 2012

doamna carmen tanase sunteti foarte superba in poza acesta. imi place poze cu dumneavoastra din iubire ca in filme si din pariu cu viata. va doresc o p[rimavara frumoasa alaturi de cei dragi de langa dumneavoastra, si sa aveti multa sanatate si multa putere de munca. va iubesc la nebunie d-na carmen tanase. sunt o fana de-a dumneavoastra , eu va urmaresc toate filmele de pe protv international si postul acasatv.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vasile Dîncu: Dacian Cioloş a făcut un pariu cu politica Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV,... 14 Noi 2016 | (0)
Cioloș, cenzurat politic la TVR Televiziunea Română și, în special, emisiunea Viața Satului, sunt din nou subiect de scandal,... 27 Noi 2016 | (2)