2017-01-17 23:35

MONDEN


Carmen Tănase îi cere sfaturi fiului ei, Tudor

 |  21:00
Carmen Tănase îi cere sfaturi fiului ei, Tudor

Actriţa din „Pariu cu viaţa“Carmen Tănase este o femeie cu o personalitate fulminantă, plină de energie, care ţine însă bine închise în cotloanele sufletului secretele unor trăiri puternice. S-a îndrăgostit de criticul de teatru Victor Parhon şi a trăit alături de el o frumoasă poveste de dragoste al cărei rezultat a fost fiul lor, Tudor. În ciuda aparenţelor, actriţa a suferit enorm şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să ascundă acest lucru. Carmen ne-a vorbit despre proiectele sale, dar şi despre relaţia pe care o are cu fiul său, stabilit la Amsterdam.

Carmen a fost o mamă totală pentru fiul ei, Tudor. De fapt, a jucat pentru el şi rolul de mamă şi pe cel de tată. Copilul a mobilizat-o de fiecare dată. Chiar şi atunci când simţea că nu mai face faţă singură atâtor lucruri. A trăit momente în care problemele au copleşit-o. Actriţa are o relaţie foarte strânsă cu fiul său, chiar dacă acesta nu locuieşte în România.„Relaţia noastră este... La telefon. El este la Amsterdam, dar vorbim în fiecare zi, de câteva ori. Suntem foarte buni prieteni şi ne sfătuim unul pe celălalt şi mai ales profesional, el lucrează în acelaşi domeniu. Suntem pe aceeaşi lungime de undă“, ne-a povestit Carmen. În serialul de la PRO, Carmen interpretează rolul Marei Anghel, o femeie de afaceri. Întrebată care sunt asemănările dintre ea şi personajul pe care îl interpretează, actriţa zâmbeşte. „Nici una. În afară de faptul că suntem mame amândouă, nu există nici o asemănare cu personajul Mara Anghel. De la preocuparea ei zilnică, este o femeie de afaceri, latura cu care eu nu am nimic în comun, până la a accepta compromisuri.“

Lupta continuă cu kilogramele în plus

Carmen Tănase a fost şi este preocupată de felul în care arată şi chiar dacă majoritatea timpului o găseşti pe platourile de filmare, aceasta îşi găseşte vreme şi pentru aspectul fizic. Cu toate astea, ea a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus şi a încercat să ţină tot felul de diete, în speranţa că va ajunge la greutatea mult dorită. „Nu e regim de slăbire pe care să nu îl fi încercat. Multe au fost degeaba . Dar de o lună şi jumătate am descoperit un regim foarte bun, pe care o să îl folosesc ori de câte ori am nevoie“, ne-a dezvăluit Carmen Tănase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21

TAGURI: carmen tanase, sfaturi, tudor, pariu cu viataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image