2019-01-16 21:00


Carnaval la Mamaia. Radu Mazăre, deghizat în Regele Soare

 |  11:41
Carnaval la Mamaia. Radu Mazăre, deghizat în Regele Soare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost amfitrionul carnavalului care a început, sâmbătă seară, în staţiunea Mamaia. Primarul constănţean a fost costumat în Ludovic al XIV-lea, zis Regele Soare.

Mazăre s-a aflat pe unul dintre cele 12 care alegorice ale cluburilor din staţiune care au defilat pe promenadă, alături de tinere animatoare, astfel de defilări urmând să aibă loc la sfârşitul fiecărei săptămâni, pe parcursul întregului sezon estival.

Petrecerea şi distracţia au continuat în piaţeta Cazinoului din centrul staţiunii Mamaia, pe o scenă special amenajată continuând spectacolul la care, pe ritmuri de dans latino, au participat mii de turişti.

Aceştia au fost fascinaţi de spectacol, marea atracţie fiind însă nonconformistul primar Radu Mazăre, costumat în Regele Soare.

Edilul a afirmat că se simte foarte bine în costumul de rege pe care îl poartă.

Carnavalul Mamaia 2013 se înscrie în programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 şi este o acţiune de promovare a staţiunii Mamaia, una dintre cele mai atractive destinaţii de vacanţă pentru turiştii români, dar şi străini, transmite Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07

GALERIE MEDIATAGURI: carnaval, mamaia, radu, mazare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...