2019-03-26 12:46


Carte. Frank Sinatra făcea 12 duşuri pe zi şi mirosea întotdeauna a lavandă

 |  19:30
Carte. Frank Sinatra făcea 12 duşuri pe zi şi mirosea întotdeauna a lavandă

Frank Sinatra făcea12 duşuri pe zi şi mirosea întotdeauna a lavandă, spune cea de-a patra soţie acântăreţului, într-un volum în care descrie atât personalitatea generoasă şicarismatică, cât şi temperamentul coleric şi pasiunea pentru alcool aartistului. Intitulat "Lady Blue Eyes: My Life WithFrank", acest volum de memorii scris de Barbara Sinatra a fost lansatmarţi, în Statele Unite ale Americii, potrivit .

Înacest volum de memorii, Barbara Sinatra vorbeşte şi despre nenumăratele beţiiale soţului ei, despre bătăile acestuia prin Europa şi Asia, despre insultelepe care le adresa tuturor. "My Way" nu a fost doar piesa care l-afăcut celebru, ci şi maniera pe care starul o adoptase în viaţa de familie. Cutoate acestea, Barbara, o fostă showgirl din cazinourile din Las Vegas, susţinecă l-a iubit foarte mult. La rândul lui, cântăreţul i-a oferit multebijuterii, a plimbat-o în jurul lumii şi adora faptul că soţia lui rezista labăutură. Barbara, în prezent în vârstă de 84 de ani, considerăcă volumul ei de memorii este "o scrisoare deschisă de dragoste"către Frank Sinatra, pe care îl numeşte "iubirea vieţii" sale şi pecare îl descrie ca fiind "strălucitor de talentat, dar teribil de uman, cutoate calităţile şi defectele unui om". Deşi Frank Sinatra bea de obiceiwhisky Jack Daniels, Barbara spune că ginul era băutura care scoatea lasuprafaţă toată "răutatea" lui Frank. "Era cevaîn gin, ceva care îl făcea să devină rău. În secunda în care vedeam că pe masăa apărut sticla cu gin, mă întorceam pe călcâie, mă duceam în camera mea şiîncuiam uşa", relatează Barbara Sinatra.

Potrivitsoţiei sale, Frank Sinatra detesta bătrâneţea. În ultimii lui ani de viaţă,cântăreţul suferea de probleme auditive, a suportat o operaţie de cataractă,iar părul des şi sănătos pe care îl afişa în timpul apariţiilor sale televizateera de fapt o perucă. Frank Sinatra a murit în 1998, după ce a suferit un atacde cord, în timp ce se afla în scaunul său cu rotile, pe marginea piscinei dinreşedinţa lui din Beverly Hills. Artistul american a fostînmormântat cu o sticlă de Jack Daniel's şi un pachet de ţigarete Camel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...