2017-01-22 12:07

MONDEN


Carte - „Magul” de Fernando Morais

 |  16:27
Carte - „Magul” de Fernando Morais

„I-am spus lui Fernandolucruri pe care nu le-am spus nimănui... nici măcar mie însumi.“ (Paulo COELHO)

Paulo Coelho este un omuniversal, care a trezit interesul întregii lumi, cum puţini au făcut-o. O sutăcincisprezece milioane de oameni i-au citit cărţile, îi fac cunoscute ideile,scrierile, viziunile. Un adevărat mag al sufletului, Paulo Coelho descoperăvirtuţile răbdării şi ale bunăvoinţei omeneşti, ale nobleţii şi generozităţii,ale lepădării de sine şi, mai presus de toate, ale Dragostei universale.Paulo Coelho a experimentat şi a suferit el însuşi ca să atingă virtuteaabsolută a cunoaşterii de sine şi ca să descopere, în ultimă instanţă, caleasupremei purificări.

„Magul” este o biografie în care Fernando Morais oferă cea mai cuprinzătoareprivire de până azi asupra fascinantei existenţe şi creaţii a celui mai tradusscriitor în viaţă. Autorul a scris-o după mulţi ani de cercetare, în care astat de vorbă, cu talent şi dăruire, cu toţi cei care-l cunosc pe Paulo Coelho.O poveste la care nici măcar cei mai creativi scenarişti n-ar putea să viseze.

FERNANDO MORAIS s-a născut înMariana-Minas Gerais, în 1946. Este jurnalist din 1961. A lucrat la redacţiile:“Jornal daTarde”, „Veja”, „Folha deS. Paulo” şi „TV Cultura”. A fost distins de trei ori cu Premiul„Esso" şi de patru ori cu Premiul „Abril" pentru Jurnalism.

Cartea a apărut la EdituraHumanitas.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image