2016-10-21 18:01

MONDEN


Cât de sexy e Andra de când a născut!

 |  17:21
Cât de sexy e Andra de când a născut!

S-a îngrăşat destul de mult în timpul sarcinii, 18 kilograme mai exact, însă a reuşit, fără eforturi supraomeneşti, să rămână cu un surplus de doar 3 kilograme. Astfel, sfătuită de stilistul personal, Andra îmbracă rochiţe foarte scurte care să-i pună în evidenţă picioarele şi să-i mascheze talia. În garderoba tinerei mămici se află momentan numai fustiţe şi rochiţe extreme de scurte, colanţi şi nici urmă de pantaloni sau haine în lungimi medii sau până la călcâie. Cu atât mai mult după ce a născut, Andra şochează la fiecare apariţie publică, arătându-şi picioarele suple, în hăinuţe foarte sumare. Soţia lui Cătălin Măruţă susţine că a slăbit foarte uşor după ce a născut şi nu a ţinut diete draconice, ci faptul că se deplasează foarte des prin ţară, pe la concerte, a ajutat-o foarte mult să-şi recapete silueta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: andra, cătălin măruţa, rochii scurte, sexy, diete, slăbit, concerteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Percheziții în casa primarului din Botoșani Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat,... 14 Oct 2016 | (0)
Vrancea: Echipa umilită de PSD la locale își încearcă norocul la parlamentare PNL Vrancea și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. În... 05 Oct 2016 | (0)