2018-11-19 07:16


Cătălin Măruţă răspunde atacului Biancăi Brad: “Nu eşti sinceră!”

 |  18:39
Cătălin Măruţă răspunde atacului Biancăi Brad: “Nu eşti sinceră!”
Gabriela Dumba

Războiul virtual dintre Cătălin Măruţă şi Bianca Brad continuă cu replica moderatorului emisiunii “Happy Hour”, tot pe Facebook. După ce Bianca i-a bătut obrazul pe motiv că a minţit-o să vină în emisiunea sa cu pretextul de a vorbi despre vacanţă şi alte subiecte lejere, iar odată ajunsă pe canapea a luat-o la întrebări despre soţul închis în SUA pentru trafic ilegal de armament, Măruţă a venit cu explicaţii. Soţul Andrei s-a declarat foarte uimit de reacţia Biancăi Brad, completând că nu este sinceră în atacul pe care l-a declanşat împotrivă sa şi echipei emisiunii.

“Sunt sincer uimit de declaraţia făcută pe Facebook de Bianca Brad, invitata mea de ieri. Bianca, tu ai acceptat intial să vii în emisiune să abordăm subiecte legate de proiectele profesionale şi să discutăm despre problemele pe care le întâmpini în viaţa personală, asta după ce acum o lună ai acceptat să vorbeşti în exclusivitate pentru emisunea mea despre arestarea logodnicului tău.

Înainte de emisiune probabil că perspectiva de a trata aceleaşi subiecte sensibile în direct te-a speriat, iar eu am înţeles asta. Noi doi am stat de vorbă la machiaj şi am convenit că, pentru a te simţi tu mai confortabil, în emisiune să nu spunem direct ca soţul tău este arestat şi trimis într-o închisoare din America pentru trafic de arme.

În discuţia noastră din live eu am respectat rugămintea ta. M-am referit la soţul tău ca la o persoană “plecată în SUA” cu treabă şi am pus toate întrebările pe un ton vag şi ocolit. Nu am făcut niciun moment referire directă la situaţia reală a soţului tău. Iar după emisiune, toate titlurile din presă făceau referire la ce femeie puternică eşti. Mă dezamăgeşte reacţia ta de pe Facebook, pentru că nu este sinceră şi mi se pare total nedreaptă atitudinea pe care o ai!

Şi sincer să fiu, credeam că ne-am despărţit în condiţii de prietenie, mai ales m-ai rugat după emisune să fac şi poze cu prietenă care te însoţea!”, a scris Măruţă pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11
Citeste si:
Minţită şi jignită de Cătălin Măruţă, Bianca Brad ripostează pe Facebook: “Să-ţi fie ruşine!”

TAGURI: catalin, maruta, bianca, brad, atac, facebook, sot, trafic arme, inchis, andra, happy hour
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...