2017-01-18 16:38

MONDEN


Cătălin Botezatu a cucerit Parisul

 |  17:48
Cătălin Botezatu a cucerit Parisul

Deşi programul filmărilor noului sezon „Burlacul” este foarte încărcat, Cătălin Botezatu a reuşit să îşi facă timp pentru prezentările de modă de peste hotare şi a mers la Paris în weekendul care a trecut. Designerul şi-a prezentat cea mai recentă colecţie Haute Couture la Carrousel du Louvre, în cadrul evenimentului Haute Coiffure Française.

Cei mai buni hair stilişti din lume, membrii Haute Coiffure Française, au oferit unui public avizat tendinţele pentru următorul sezon în materie de  coafuri de seară, culoare şi noi linii şi metode de tunsoare. La acest spectacol, care este organizat de două ori pe an, participă stilişti din întreaga lume, presa de specialitate şi invitaţi speciali. Printre zece cei mai buni hair stilişti din lume se află şi Laurent Tourette, binecunoscut şi apreciat şi la noi în ţară. Cătălin Botezatu a fost designerul invitat să prezinte rochii şi ţinute de seară pentru a completa coafurile spectaculoase realizate pe scenă. Hair stiliştii au fost mai mult decât încântaţi de rochiile de seară propuse de îndrăgitul designer român. Întreaga colecţie a fost prezentă pe scenă, o premieră pentru un astfel de eveniment, având în vedere că, până acum, designerii au adus cel mult două ţinute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: cătălin botezatu, prezentare, paris, Haute Couture la Carrousel du Louvre, Haute Coiffure Francaise, Laurent TouretteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image