2017-01-19 11:25

MONDEN


Cătălin Măruţă se laudă cu „asistentele” sale

 |  21:00
Cătălin Măruţă se laudă cu „asistentele” sale

În ultimii ani, lui Cătălin Măruţă îi merge din ce în ce mai bine atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional. Are o căsnicie frumoasă şi spune că este un om fericit. Tot mai multe show-uri de televiziune româneşti abordează aceeaşi metodă, aceea de a exista în fiecare emisiune o asistentă sexy şi puţini sunt moderatorii care au refuzat această metodă. Unul dintre realizatorii de televiziune care nu au acceptat un top-model în emisiunea sa este chiar Cătălin Măruţă.

Întrebat dacă s-a gândit să urmeze exemplul altor colegi şi să aducă în  show-urile sale asistente sexy, Măruţă nici nu vrea să audă de aşa ceva. Nu concepe să urmeze acest exemplu. Mai mult, acesta se bucură de o audienţă peste aşteptări, motiv pentru care atunci când vorbim de asistente, Măruţă râde şi spune că el are nu doar una, ci trei asistente, drăguţe şi pline de viaţă. “În felul meu şi-n stilul meu propriu, am şi eu «asistente», cum le spui tu. Am Veveriţele care cântă adorabil şi animă atmosfera, apoi o am şi pe faimoasa doamnă Bamboi, o femeie simplă, cu umor sănătos, de-o sinceritate debordantă. Nu se sfieşte să-şi spună părerea onestă despre orice subiect fierbinte, toată lumea o adoră. Mă laud cu «asistentele» mele, fiindcă ele nu sunt numai de decor, au rolul şi rostul lor interesant, util, frumos!”, ne-a lămurit realizatorul tv.

Dă iama în showbizul autohton

Chiar şi fără asistente sexy, emisiunea lui Măruţă merge din ce în ce mai bine. Multe dintre vedetele autohtone care i-au trecut pragul şi s-au aşezat pe Happylica, s-au declarat încântate. “«Happy Hour» este o emisiune în care publicul este conectat la cele mai tari evenimente din zona divertismentului – lansări, noi colaborări muzicale, dar nu numai.  Dăm iama prin showbizul autohton, vom vedea cine cu cine, cine s-a schimbat, operat, împăcat, cine s-a îngrăşat peste noapte şi cine a slăbit ca la carte... Am de gând, în mod special, să cunosc oameni care au făcut lucruri excepţionale şi care nu suferă încă de «sindromul covorului roşu»”, spune Cătălin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-08

TAGURI: catalin maruta, asistenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image