2017-01-21 15:27

MONDEN


Cătălin Popa şi Mădălina Dulamă au fost demişi de la Realitatea TV. Consiliul de Administraţie, nemulţumit de Sebastian Ghiţă

 |  19:01
Cătălin Popa şi Mădălina Dulamă au fost demişi de la Realitatea TV. Consiliul de Administraţie, nemulţumit de Sebastian Ghiţă
Cătălin Popa şi Mădălina Dulamăau fost demişi din funcţiile de director editorial, respectiv redactor-şef alDepartamentului de Ştiri al Realitatea TV, informează Reporter Virtual, carecitează un comunicat al membrilor Consiliului de Administraţie (CA).

CA al Realitatea TV a trimis uncomunicat tuturor acţionarilor postului de televiziune, în care lansează oserie de atacuri la adresa omului de afaceri Sebastian Ghiţă, cel care, princompania Asesoft, a “închiriat” Realitatea TV, anul trecut, asigurând managementulinstituţiei de media. În comunicat, membrii CA acuză compania Asesoft şi peSebastian Ghiţă de “tabloidizarea excesivă” a RTV şi “întârzieri de platăale unor datorii, inclusiv către bugetul de stat, fapt care a condus la blocareaconturilor Realitatea Media”. Totodată, ei menţionează că aceste derapaje i-arputea determina să rezilieze contractul cu Ghiţă. În plus, ei anunţă căMădălina Dulamă şi Cătălin Popa au fost schimbaţi din funcţiile pe care leocupau şi convoacă, pe 5 aprilie, o întâlnire a CA, “pentru a pune în discuţie contractul de management încheiat cucompania Asesoft”. “Trebuie discutată, de asemenea, şi implicarea agresivă aAsesoft, prin domnul Sebastian Ghiţă, în strategia editorială şi în grila deprograme a postului de televiziune, fapt care a pus în pericol însăşi emisiapostului”, se mai arată în comunicat.

Neînţelegeriledintre CA şi reprezentantul Asesoft au culminat duminica trecută, când lasediul Realitatea TV a avut loc aşa-numitul “scandal cu bodyguarzi” întreoamenii lui Sebastian Ghiţă şi cei ai lui Sorin Ovidiu Vîntu. Conflictul ar fiizbucnit ca urmare a folosirii unor documente falsificate pentru încheiereaunui contract de închiriere dintre Asesoft şi o altă companie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639241-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image