2019-01-16 21:26


Catinca Roman: Important este să pari fidel

 |  15:14
Catinca Roman: Important este să pari fidel

După mai multe dezamăgiri pe care le-a avut în viaţa personală, Catinca Roman a ajuns la concluzia că bărbaţii nu pot fi fideli unei singure persoane.

„Eu nu cred în monogamia bărbatului. Istoric vorbind, bărbatul este născut să fie poligam. Că-şi reprimă anumite instincte sau că e educat, sau o face într-un anumit fel în aşa fel încât partenera sau soţia să nu ştie niciodată, asta este altă discuţie”,a mărturisit Catinca Roman, la Zeus TV. Catinca este de părere că în ţara noastră domnii preferă fetele care reprezintă un trofeu.„Nu ştiu cât de importantă este fidelitatea totală, important este să pari fidel sau să nu simtă partenera că nu eşti. În România, bărbaţii preferă femeile trofeu”, a mai spus Catinca Roman. Pe de altă parte, creatoarea de modă crede că femeile slabe sunt mai puţin atrăgătoare pentru bărbaţi decât cele cu forme. „Obsesia de a slăbi mi se pare demodată. Asta este o obsesie care a apărut în Occident în anii '90, iar la noi acum. Oricum, în ciuda a ceea ce spun în public, bărbaţii preferă femeile cu forme. Ei vor să se afişeze în public cu trofee, cu femeia subţire, cu siluetă de viespe, dar în întimitate lucrurile stau altfel”, a spus Catinca Roman.

S-a iubit pe ascuns cu Claudiu Mirică

În urmă cu trei ani, Catinca Roman şi fostul solist de la Stigma au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă a durat prea puţin. Catinca Roman şi Claudiu Mirică au recunoscut, într-un final, că au o relaţie amoroasă: „Da, suntem împreună, dar nu facem nunta!”, În schimb, au ţinut să nege zvonurile legate de faptul ca vor avea un copil sau că au fost împreună la Paris. „S-a exagerat mult prea mult. S-au scris şi multe aberaţii”, a declarat Catinca Roman. Cei doi au vrut să ţină ascunsă relaţia lor, însă zvonurile din presă şi fotografiile surprinse de paparazzii unui cotidian tabloid i-au determinat să vorbească despre iubirea lor. „Da, o iubesc”, a spus Claudiu. În urmă cu ceva timp, Catinca Roman şi Claudiu Mirică şi-au prezentat primul lor videoclip, „Paroles, paroles”, regizat de Alida Marinescu, în care protagoniştii se sărută, se iubesc într-un pat imens, totul într-o atmosferă care aminteşte de anii ’40. În videoclip, cei doi apar în câteva scene de sex. „Nu e nimic vulgar în videoclip. Totul este foarte senzual, fin”, declara Claudiu în acea perioadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-05-21

Mai multe imagini:
Catinca Roman: Important este să pari fidel
zoom

TAGURI: Catinca Roman, barbati, fideli, monogamia, claudiu Mirica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...