2018-11-18 08:40


Ce a declarat Marius Moga despre relaţia Iuliei Vântur cu indianul Salman Khan

 |  18:23
Ce a declarat Marius Moga despre relaţia Iuliei Vântur cu indianul Salman Khan

Revenit pentru câteva săptămâni în România, Marius Moga şi-a făcut timp să acorde un interviu revistei ProTV Magazin în care a vorbit şi despre relaţia fostei iubite, Iulia Vântur cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Moga şi Vântur s-au despărţit în 2011, după patru ani de relaţie, iar despre motivul rupturii se vehiculează că ar fi chiar actorul indian de care Iulia s-a îndrăgostit la prima vedere.

Discret cu viaţa personală, aşa cum a fost dintotdeauna, muzicianul Marius Moga a refuzat să comenteze relaţia de dragoste dintre fosta sa iubită, Iulia Vântur şi actorul indian Salman Khan.

“E viaţa ei, sunt deciziile ei şi nu o să mă auziţi pe mine comentând despre asta”, a spus Micul Mozart despre care se vehiculează că ar fi fost chihar el “naşul” celor doi porumbei, Iulia şi Salman cunoscându-se chiar prin intermediul său, la începutul anului trecut.

Întrebat cum stă la capitolul ”dragoste” şi ce reprezintă iubirea sau femeia pentru el, Moga a declarat: “Stau bine (cu dragostea, n.r.). Nu am fost niciodată darnic cu informaţii de genul ăsta, am preferat să le ţin pentru mine (...) Femeia e ceea ce un bărbat nu ar putea fi niciodată, de asta o căutăm şi o iubim! Iubirea e întotdeauna la fel. Te orbeşte şi te împinge la tot felul de lucruri, unele raţionale, cele mai multe nu”, a răspuns Marius.

Iulia Vântur şi Marius Moga s-au despărţit în 2011, după patru ani de relaţie şi se bănuieşte că motivul rupturii a fost chiar Salman Khan, blonda îndrăgostindu-se iremediabil de fermecătorul actor indian, de îndată ce l-a cunoscut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09
Citeste si:
SCENARIU DE BOLLYWOOD. Chiar Moga i-a făcut cunoştinţă Iuliei Vântur cu iubitul indian, Salman Khan
Nu-l poate uita pe Moga: Iulia Vântur: Îi port o dragoste necondiţionată
Moga nu a uitat-o pe Vântur: „Întotdeauna am ţinut legătura”
Vântur încă îl iubeşte pe Moga
Marius Moga: O mai iubesc pe Iulia, ea m-a domesticit

TAGURI: declaratie, marius, moga, relatie, iulia, vantur, indian, salman, khan, protv magazin, interviu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...