2018-12-15 02:14


Ce le răspunde Velea celor care se iau de înălţimea lui

 |  08:01
Ce le răspunde Velea celor care se iau de înălţimea lui

Lumea vorbeşte, dar lor nici că le pasă! Controversatul cuplu format din Antonia şi Alex Velea demonstrează că în ciuda comentariilor făcute de „cârcotaşi”, relaţia lor merge „bine mersi”. Drept dovadă, replicile acestora nici că îi mai deranjează pe celebrii îndrăgostiţi, ci din contră.

Are o relaţia cu una dintre cele mai frumoase femei din ţară, iar cu acest lucru se mândreşte la orice pas. De fiecare dată când are ocazia, Velea îşi ridică iubita în slăvi, şi îi face tot felul de dedicaţii siropoase în faţa publicului. Atunci când sunt pe scenă amândoi, sau când apar la diferite evenimente publice, artistul vorbeşte despre mama copilului său la superlativ.

„Când vorbim despre frumuseţe, vorbim despre Antonia”, „E perfectă, dar are şi ea un defect. Defectul ei sunt eu”, „Sexy Antonia”, acestea sunt doar câteva dintre replicile, pe care Alex le foloseşte la adresa femeii de lângă el. Deşi, relaţia lor durează de aproximativ doi ani, şi în plus, sunt şi părinţii micuţului Dominic, mai sunt şi fanii răutăcioşi, care se leagă în continuare de înălţimea lui Velea, făcând aluzie la faptul că ea e mai înaltă decât el.

Cântăreţul nu pare deloc deranjat de aceste vorbe, ci din contră, a început să fie indiferent. „Nu ţi se pare cam aiurea să fie Antonia mai înaltă ca tine?”, l-a întrebat o fană pe Velea pe pagina lui de Facebook. Răspunsul artistului nu a întârziat să apară. „Nu”, a spus acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-06

TAGURI: alex velea, antonia, inaltime, relatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAPARUDA
07 Aug 2015

Nu ajunge la sonerie cu mina , scoate matul si suna .
Random imageUltimele stiri


loading...