2018-12-12 20:58


Ce mai fac fetele la mall: Corina cântă, Ilinca Vandici joacă!

 |  00:09
Ce mai fac fetele la mall: Corina cântă, Ilinca Vandici joacă!

Corina, fetele de la Amadeus si Ilinca Vandici vor sa demonstreze ca mall-ul nu înseamnă doar ore intregi de cumparaturi, relaxare la cafea si aruncat priviri după bărbaţi frumoşi, ci şi spectacol, joc şi voie bună. Aşadar, pe 2 decembrie, la ora 19.00, fetele şi-au propus să continue petrecerile de zilele acestea cu un show de modă, dar şi un concert susţinut de Corina şi Amadeus. La rândul ei, Ilinca Vandici, care încă nu a debutat în sectorul muzical, se va rezuma doar la dans si defilare pe podium.

Piesele vestimentare în tendințele noului sezon vor putea fi admirate într-un spectacol de lumini, muzică şi dans. Plaza România îi invită pe pasionaţii de modă miercuri, 2 decembrie, la ora 19:00, să admire modelele şi vedetele pe catwalk, în cele mai atrăgătoare ținute de sezon. Evenimentul se va desfăşura în zona Rotondă, recent renovată şi inaugurată în centrul comercial.

Corina Bud și trupa Amadeus vor deschide show-ul de fashion cu un concert energic, urmat de prezentarea colecțiilor de iarnă ale brandurilor prezente in Plaza România.

Alături de modelele profesioniste în ținute de iarnă, pe podium vor defila vedetele autohtone Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestrițu & Speak, Adi Nartea, Geanina Ilieș şi Ilinca Obădescu.

Gazda evenimentului va fi Ilinca Vandici, iar directorul artistic al prezentării de modă Maria Andrei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: prezentare moda, ilinca vandici, corina, amadeus, plaza romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...