2019-02-16 05:29


Ce spun Jukebox și Bella Santiago înainte de FINALA Eurovision România

 |  18:59
Ce spun Jukebox și Bella Santiago înainte de FINALA Eurovision România

Jukebox si Bella Santiago se numara printre cei 15 finalisti ai Selectiei Nationale, alesi pe primul loc, cu maximum de punctaj oferit de juriul competitiei, iar duminica, pe 25 februarie, vor urca pe scena Eurovision Romania 2018 cu numarul 12 in concurs, in cadrul finalei ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti. Spectacolul va fi transmis in direct pe TVR1.

Jukebox si Bella Santiago au inregistrat recent si variantele in limba engleza, spaniola, tagalog, portugheza, rusa si maghiara ale piesei “Auzi cum bate”, pentru a transmite mai departe mesajul lor, dar si pentru ca energia lor sa se reverse si peste hotare. Single-ul imbina elemente pop future bass cu influente rock, iar mesajul puternic al piesei indeamna la unitate si comunicare intre oameni. Artistii pot fi votati in finala, dupa “Start Vot”, prin sms cu textul “12” la numarul de telefon 1264 (tarif 0,4 eur + tva). Doar publicul va decide piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2018.

“Sunt foarte emotionata inainte de finala si sunt entuziasmata in acelasi timp pentru ca stiu ca duminica este ultima data cand voi canta aceasta piesa la Eurovision Romania. Sper ca publicul va vota cu sufletul si va alege cantecul si prestatia in care artistii vor da totul pe scena in acea seara”, declara Bella Santiago. 

"Avem emotii. E normal sa avem, pentru ca suntem artisti. Am muncit mult ca #AuziCumBate sa ajunga la cat mai multi oameni, iar ei sa voteze asa cum le spune inima. Sa canti pe scena mare a finalei internationale Eurovision este o onoare pentru orice artist. De asemenea, sa reprezinti Romania este o responsabilitate imensa pentru orice artist roman. Pe de alta parte, este un vis pe care ne-am dori sa il transformam in realitate, iar versurile piesei ne dau curaj: «Totul e posibil, de la vis, la realitate!»”, adauga Alex Vasilache.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-22

TAGURI: Jukebox, Bella Santiago, finala Eurovision România
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...