2019-03-21 18:03


Ce spune Macaulay Culkin din «SINGUR ACASĂ» despre acuzaţiile de ABUZ SEXUAL aduse lui Michael Jackson, cu care el dormea în pat când avea 9 ani

 |  17:31
Ce spune Macaulay Culkin din «SINGUR ACASĂ» despre acuzaţiile de ABUZ SEXUAL aduse lui Michael Jackson, cu care el dormea în pat când avea 9 ani

Macaulay Culkin a vorbit adesea despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, inclusiv în timpul proceselor în care starul pop era acuzat de pedofilie. Actorul din seria "Singur acasă/ Home Alone", a devenit prieten „Regele muzicii pop” pe când avea 9 ani.

Documentarul "Leaving Neverland", difuzat de HBO, a declanşat o serie întreagă de reacţii, de la posturi de radio care au renunţat la difuzarea pieselor lui Michael Jackson la eliminarea unui episod în care se făcea referire la vedetă din serialul "Familia Simpson/ The Simpsons".

Macaulay Culkin, cunoscut pentru prietenia cu „regele muzicii pop", l-a apărat mereu pe Jackson şi a negat orice implicaţie sexuală în legătura dintre ei.

„Pentru mine, este normal şi obişnuit... Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală", a spus actorul, acum în vârstă de 38 de ani, în interviul realizat pentru podcast-ul actorului şi cântăreţului Michael Rosenbaum "Inside of You".

„Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume", a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

Culkin a vorbit despre relaţia sa cu Jackson şi în timpul procesului din 2005, când muzicianul era acuzat de abuz sexual. Actorul, care, în acel moment avea 24 de ani, a fost chemat în faţa instanţei ca martor al apărării şi a calificat acuzaţiile ca „absolut ridicole".

Macauley Culkin a recunoscut, totuşi, că, de obicei, dormea în acelaşi pat cu Jackson, dar a subliniat faptul că relaţia lor nu a fost niciodată de natură sexuală sau stânjenitoare pentru el. Mai mult, părinţii săi ştiau că el şi Jackson dormeau în acelaşi pat şi că „nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru", a spus Culkin.

Regizorul documentarului "Leaving Neverland", Dan Reed, nu a solicitat nici opinia lui Culkin, nici cea a lui Brett Barnes, un alt tânăr care ar fi avut o relaţie apropiată cu Jackson.SA

„Până la urmă, ştiam că Macaulay şi Brett au respins ferm acuzaţiile făcute", a declarat regizorul pentru Business Insider.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-12

TAGURI: Macaulay Culkin, singur acasa, michael jackson, abuz sexual, Leaving Neverland
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...