2016-10-27 02:19

MONDEN


Ce a făcut Diana în vacanţă

 |  19:03
Ce a făcut Diana în vacanţă

Interpreta Andreei Rădulescu din serialul “Pariu cu viaţa” a avut parte de o vacanţă printre palmieri, a hrănit iguane şi a  văzut cum se fabrică cafeaua şi zahărul. Diana mărturiseşte că s-a relaxat pe deplin în vacanţa ei exotică. “Deşi pare că am avut o vacanţă extrem de activă, de fapt a fost una foarte relaxantă, în care am stat foarte mult la plajă, sub umbrelă, am citit şi m-am relaxat în Republica Dominicană”, mărturiseşte Diana. “Sunt pasionată de gătit, îmi place să experimentez aşa că, atunci când am avut ocazia, am gustat carne de crocodil. Pot spune doar că nu mi-a plăcut deloc”, spune amuzată blonda. Actriţa afost impresionată de modul în care dominicanii îşi trăiesc viaţa de zi cu zi: Deşi trăiesc într-o ţară foarte săracă şi îşi duc traiul de pe o zi pe alta sunt foarte mândri şi conştienţi de frumuseţea ţării lor. Republica Dominicană înseamnă o experienţă inedită pentru oricine. Ghidul ne-a spus că, datorită vegetaţiei pe care o au, nimeni nu moare de foame, însă oamenii tot duc lipsă de multe lucruri. De apă curentă de exemplu!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: Diana dumitrescu, vacanta, republica dominicanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Moldovenii îl vor pe rusofilul Dodon, nu un președinte unionist Cu mai puțin de trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din Republica Moldova... 12 Oct 2016 | (0)
Republica Moldova. Sandu vs Plahotniuc Candidatul comun al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidului Platforma "Dreptate și... 18 Oct 2016 | (0)