2019-01-24 04:29


Ce au primit de Craciun Diana Dumitrescu, Madalina Draghici si Razvan Fodor

 |  13:23
Ce au primit de Craciun Diana Dumitrescu, Madalina Draghici si Razvan Fodor

Craciunul esteseara in care, cu mic cu mare, toti il asteapta pe Mos cu daruri multe.Exceptie nu au facut nici vedetele AcasaTVcare s-au bucurat de fiecare cadou primit si de clipele de linistepetrecute in sanul familiei.

Diana Dumitrescu, actrita dintelenovela “Iubire si onoare” apetrecut ziua de Craciun alaturi de familie iar in Ajun a stat cu nasul lipitde geam in asteptarea Mosului. Dimineata asteptarea a meritat pentru ca: “deCraciun am primit un porcusor vintage, un dar care m-a amuzat foarte tare! Apoiimi doream ceva foarte mult si cred ca Mosul mi-a auzit dorinta asa ca mi-aadus 2 plantute care cresc intr-o sticla care se sparge atunci cand florile sefac mari. Si am primit o Biblie demarimea unei nuci”, spune frumoasa Diana.

Proaspatlogodita Majda Aboulumosha a primitsi ea un dar de la iubitul ei, Jacques, o vacanta romantica, in doi, la poalelemuntelui. “Am fost intr-un loc romantic,doar noi doi, de care ne-am bucurat din plin. Apoi am ajuns la parinti acasaunde, surpriza, se oprise Mosul cu multe daruri pentru mine. Asa ca am primitcrème, parfumul meu preferat, cateva bluze. Anul acesta am fost vizitata de unMos plin de daruri”, spune amuzata interpreta Nadirei din telenovela “Iubire sionoare”.

Madalina Draghici aprimi casti cu blanita de iepure

MadalinaDraghici se declara la randul ei multumita. “Am primit cam tot ce-midoream. Mosul s-a oprit intai la bunica si lasat acolo cadou pentru mine unhalat pufos, apoi a ajuns si la ai mei de la care am primit o pereche de casticare tin cald cu blanita de iepure.”

Si surprizele nu s-au oprit aici. Mos Craciuna fost darnic si cu Razvan Fodorcaruia i-a adus un cadou pentru inima lui. “Tare meloman e Mos Craciun daca astiut el sa-mi aduca exact colectia de DVD-uri pe care mi-o doream. De douazile ascult doar Pink Floyd si Dépêche Mode. Multumesc Mosule pentru ca mi-aidaruit un Craciun fericit”, spune interpretul lui Sarpe din telenovela “Iubiresi onoare”.

Pe langacadouri vedetele AcasaTV s-aubucurat si de bucatele gustoase puse pe masa de Craciun. Daca pentru uneleaceasta Sarbatoare a fost un adevarat festin culinar, altii au reusit chiar saslabeasca. “Am dat jos 2 kilograme. Am mancat putin desi mama a pregatit o tonade mancare dar cum eu nu maninc carne deporc, sarmalele, toba si lebarul numi-au facut cu ochiul”, spune mandra de ea Majda. La fel de bine se simte si Diana Dumitrescu, actrita care, desi adat iama in dulciurile trimise de acasa, a reusit sa slabeasca catevakilograme. “De mancat nu am mancat prea mult. Insa nu am rezistat dulciurilorfacute in casa si nici celor trimise de mama, de la Constanta. Cu toate acesteaam reusit sa slabesc!”, povesteste vedeta.

Si,in timp ce unii isi doresc sa slabeasca, altii profita de Sarbatori pentru aadauga cateva kilograme in plus. Este cazul Madalinei Draghici, protagonista telenovelei “Iubire si onoare”care a gustat din toate. “De Craciun am mers la Targoviste la bunicii mei unde amavut parte de un adevarat festin culinar-sarmale facute de bunica, curcan cuportocala si mere gatit de matusa, prajituri. Sincer sper sa reusesc sa puncateva kilograme dupa acest maraton culinar”, spune razand Madalina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-24

Mai multe imagini:
Ce au primit de Craciun Diana Dumitrescu, Madalina Draghici si Razvan Fodor
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...