2017-01-20 03:41

MONDEN


Ce fac vedetele autohtone pentru bani

 |  21:00
Ce fac vedetele autohtone pentru bani

Vedetele din showbizul autohton nu refuză ocazia de a-şi arăta corpul pentru producţiile cinematografice, mai ales când vine vorba de bani şi artă. Astfel, Jojo, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Ileana Lazariuc, Alina Puşcaş şi Alina Puşcău nu s-au sfiit să se dezbrace în faţa camerei de luat vederi.

Pentru Alina Puşcău, modelul de origine română stabilită în America, lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan profesional. Ea a debutat ca actriţă în noul film „Conan - The Barbarian” în care apare în rolul unei sclave dezbrăcate la bustul gol. Alina a emigrat în Statele Unite ale Americii pentru a-şi face o carieră de model, iar succesul pare să îi bată la uşă după ce a obţinut un rol în filmul „Conan - The Barbarian”, unde, chiar dacă are un rol minor, este mulţumită că a ajuns acolo unde şi-a dorit.

Chiar dacă la început a declarat că nu ar accepta să pozeze goală, Alina Puşcaş nu a refuzat propunerea regizorului serialului „Narcisa Sălbatică” de a apărea nud în câteva scene, însă cu o singură condiţie, şi anume ca ea să apară doar în sânii goi şi în lenjerie intimă. Cu toate astea, imaginile au avut un impact neaşteptat asupra publicului.

Jojoa aceptat provocarea de a juca în filmul „Poker” al lui Sergiu Nicolaescu. Pe lângă faptul că a avut un rol esenţial în peliculă, frumoasa blondă a lăsat inhibiţiile deoparte şi a filmat o secvenţă nud. „A fost destul de dificil, numai că am intrat foarte bine în mintea personajului meu. Am lucrat cu foarte puţini oameni în jur în acel moment. În schimb, nu aş accepta niciodată să pozez gravidă, pentru că nu mi s-ar potrivi asemenea ipostaze”, a declarat artista.

Ileana Lazariuc este o altă vedetă care a apărut goală într-un film marca Sergiu Nicolaescu. Actuala soţie a lui Ion Ion Ţiriac spune că a filmat un cadru „delicat” în pelicula „Supravieţuitorul”, care a avut premiera în aprilie 2008. „Rolul Zaradei a fost absolut special pentru mine, a fost o onoare să lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care îl apreciez enorm, mai ales după această experienţă. Nu am ezitat nici o secundă să fac acest lucru. Aş fi fost nebună să refuz acest rol”, a mărturisit Ileana.

Frumoasa mămică Nicoleta Luciu a acceptat şi ea să se dezbrace pentru artă. Fosta asistentă a lui Teo Trandafir a lăsat deoparte emoţiile şi s-a lăsat filmată goală puşcă într-unul din episoadele serialului „Iubire şi onoare”. Scena ne-o arată pe Nicoleta din spate şi nu din faţă, aşa cum s-ar fi aşteptat cei care o admiră.

Actriţa Adela Popescus-a dezbrăcat şi ea pentru scenele de sex cu Mihai Petre din telenovela „Aniela”, dar şi în „Iubire şi onoare”, acolo unde a filmat la duş alături de Radu Vâlcan, actualul său iubit. Spre deosebire de colegele de breaslă, Adela a fost ceva mai rezervată şi nu a lăsat să se vadă prea mult, însă s-a declarat încântată de rolul primit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-16

Mai multe imagini:
Ce fac vedetele autohtone pentru bani
zoom
Ce fac vedetele autohtone pentru bani
zoom
Ce fac vedetele autohtone pentru bani
zoom

Ce fac vedetele autohtone pentru bani
zoom
Ce fac vedetele autohtone pentru bani
zoom

TAGURI: vedete, bani, nicoleta luciu, alina puscau, jojo, ileana lazariucComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image