2016-12-05 04:33

MONDEN


Ce face Ghiurco de Valentine’s Day

 |  14:48
Ce face Ghiurco de Valentine’s Day

Monica Ghiurco, cunoscuta vedetă TVR, este o romantică incurabilă. Chiar dacă Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată, vedetă nu pierde nici o ocazie de a celebra dragostea. „Recunosc că îmi face o mare plăcere să serbez atât Valentine’s Day, cât şi Dragobetele. Sunt zile în care mă bucur de dragoste, de cadre romantice, de gesturi frumoase...Toate acestea îmi hrănesc sufletul... şi sunt un fel de «depozit» pentru toate celelalte zile în care nu am timp de nimic şi cad frântă de oboseală. Anul acesta, fiindcă vremea nu ne permite mare lucru, am ales să sărbătorim acasă. Vom vedea filme alb-negru, peferatele mele, vom bea Prosecco şi vom savura panna cotta pe care o voi pregăti eu. Bineînţeles că am luat şi cadouri, chiar dacă e o idee puerilă, de ce să nu profităm de ea? Unul dintre cadouri deja l-am primit... soţul meu a luat bilete la concertul Enrico Masias, ştiind că sunt un mare fan”, ne-a mărturisit frumoasa ştiristă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-16

TAGURI: Monica_Ghiurco, Valentine’s_Day, cadou, Enrico_MasiasComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tichetele cadou, în creştere cu 35% faţă de anul trecut Pentru al treilea an consecutiv, vânzările de tichete cadou înregistrează creşteri, pentru... 24 Noi 2016 | (0)
Cadou otrăvit de Ziua Naţională. Gabriela Firea îndeasă pumnul în gâtul angajaţilor Primarul general recidivează. Gabriela Firea a emis o nouă Notă de Serviciu, care încalcă... 29 Noi 2016 | (6)