2018-12-16 21:55


Ce face Lili Sandu când este înşelată

 |  21:00
Ce face Lili Sandu când este înşelată

În urmă cu un an s-a mutat în America pentru că s-a îndrăgostit nebuneşte de un bărbat, însă adoră libertatea şi nu are de gând să se mărite prea curând. Nu crede în instituţia căsătoriei şi are suficiente persoane în jurul său care şi-au declarat divorţ pe motiv de infidelitate, la puţin timp după ce şi-au jurat iubire veşnică. În această privinţă, Lili Sandu are viziuni oarecum diferite de cele ale majorităţii femeilor şi ne-a mărturisit cum ar reacţiona dacă ar fi trădată de bărbatul iubit.

Atunci când Cupidon aruncă săgeţi aiurea, au loc adevărate furtuni în rândul îndrăgostiţilor de pretutindeni, urmaşele Evei reacţionând cum nu se poate mai urât atunci când urmaşii lui Adam beau din cupa amorului cu alte domniţe. De la aruncat hainele pe geam şi până la „mângâiat” maşina respectivului cu ciocanul, o femeie înşelată este în stare de orice, inclusiv de a o părui pe ticăloasa ce a atentat la fericirea sa. Orice femeie până la Lili Sandu. Cântăreaţa nu face scandal, nu ţipă, nu o ciufuleşte pe amantă şi nici măcar nu părăseşte bărbatul care şi-a permis să o înşele. „Am iertat infidelitatea şi o s-o mai fac!”, ne-a declarat Lili Sandu, ieşind astfel din tiparul trasat de majoritatea femeilor care şi-au prins bărbaţii cu alta. Momentan, cântăreaţă locuieşte în America, alegând se se mute în Los Angeles anul trecut pentru a fi mai aproape de bărbatul care i-a furat inima. Recent, Lili a mărturisit că ia lecţii de kickboxing, pe lângă cele de actorie, dar nu pentru a-şi pedepsi iubitul atunci când calcă strâmb, ci priveşte acest sport ca pe o metodă altnernativă de mişcare, pe lângă aerobic, fitness sau pilates. „Am foarte mulţi prieteni căsătoriţi şi multe dintre prietenele mele suferă pentru că soţii le înşală. Atunci când eşti căsătorit, cred că mergi foarte mult pe ideea că aparţii cuiva, însă dacă nu te leagă un act de partenerul tău, ai libertatea să faci ce vrei. Şi ce te mai poate ţine împreună în acest caz, în afară de iubire şi respect? Iubirea este ca un Mustang care demarează cu viteză, dar care se întoarce înapoi în garajul celui care îl deţine!”, ne-a mărturisit Lili.

Nu este disperată să se mărite

Cea mai lungă relaţie amoroasă a lui Lili Sandu a durat şapte ani şi a fost la un pas să se soldeze cu o căsătorie, dacă autorităţile i-ar fi acordat lui Bogdan Stelea dreptul de a-şi cere iubita de nevastă la înălţime, pe Arcul de Triumf. În schimb, cei doi s-au despărţit, iar Lili n-a avut ocazia nici până astăzi să îmbrace rochia de mireasă. Cântăreaţa susţine că nici măcar nu-şi doreşte asta, pentru că preferă să fie legată prin iubire de omul drag, şi nu printr-un act fără valoare, care face mai mult rău decât bine unui cuplu. „Nu cred în instituţia căsătoriei. Într-adevăr, căsătoria este o uniune frumoasă, un moment frumos în viaţa oricărui cuplu şi cred că orice persoană îndrăgostită trebuie să facă pasul ăsta la un moment dat, dar asta nu înseamnă că acel act reprezintă o garanţie că va fi pe viaţă. Căsătoria este o loterie, poţi avea o familie frumoasă pentru toată viaţa sau poţi divorţa rapid”, ne-a declarat cântăreaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15

TAGURI: Lili Sandu, inselata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...