2017-01-21 12:47

MONDEN


Ce fantezii a avut Andreea Ibacka

 |  15:26
Ce fantezii a avut Andreea Ibacka

Andreea Ibacka şi Cabral au fost într-o vacanţă în America, unde au avut parte de câteva întâmplări mai mult sau mai puţin plăcute. Primul lucru care i-a nemulţumit pe cei doi a fost mâncarea din SUA deoarece carnea fadă şi legumele umflate artificial pluteau în ulei, iar gustul era de plastic.

"Junk-food în diverse forme, toate sunt prăjite sau fierte în ulei, mare parte din ele sunt semi-preparate, carne fadă şi legume umflate artificial", a scris Andreea pe blogul personal. Soţii Ibacka au încercat meniuri de la hotel, pizzerii, restaurante cu specific internaţional, lanţuri de fast-food însă nimic pe placul lor. În ultimă fază au încercat şi localurile bio/organice. Mâncarea era mai bună, însă preţurile piperate: "Localuri bio am întâlnit numai în Beverly Hills, unde oamenii sunt... relaxaţi financiar. Ca să vă faceţi o idee, o salată organică costă 37 de dolari americani!"

După o asemenea aventură Andreea a ajuns la o concluzie: "cât timp eram acolo, am avut fantezii cu mâncarea de-acasă. De o sarma, de-o ciorbă, de un pui cu lămâie, de-o salată de roşii cu brânză, de... orice care să aibă gust şi să nu plutească în ulei. în weekend sigur punem de o găteală!".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Andreea Ibacka, vacanta, fantezii, mancareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image