2017-01-24 07:05


Ce frumoasă era “mama” Zina în tinereţe!

 |  17:04
Ce frumoasă era “mama” Zina în tinereţe!

La 75 de ani, Zina Dumitrescu se plimbă dintr-un azil în altul, iar gloria de care s-a bucurat până acum câţiva ani pare o tristă amintire. Mulţi îl blamează pe fiul creatoarei de modă pentru că a trimis-o la casa de bătrâni, în loc să o îngrijească la domiciliu, însă Cătălin Negreanu susţine că mama lui nu ar fi putut beneficia de o îngrijire mai bună în altă parte. Tânărul este mândru de cea care i-a dat viaţă şi a dat publicităţii o serie de fotografii din tinereţea acesteia, fiind lesne de observat ce femeie superbă a fost Zina Dumitrescu în tinereţe.

“Mama a fost o artistă şi este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, nu a fost şi nu va fi niciodată o business woman şi tot ce a făcut a făcut cu sufletul. Dacă am un anumit regret este că ar fi putut sau am fi putut gestiona mai bine, din punct de vedere financiar, ca business ceea ce în ziua de azi există cunoscut sub brandul Zina Dumitrescu”, îşi începe Cătălin Negreanu povestea despre mama lui care va putea fi urmărită în prima ediţie a emisiunii “Doamne de poveste” de la Acasă TV. “Acasă era frumos, era o casă frumoasă, o casă cu mulţi prieteni, o casă cu multe vizite, o casă plină. Mama a fost dintotdeauna o persoană exigentă, foarte corectă, şi-a dorit să fiu un elev bun, să învăţ bine, să nu chiulesc, să-mi fac temele, mă controla, făceam teme împreună. Îmi amintesc că absolut toată lumea îi asculta sfaturile, mă refer la bărbaţi, erau foarte mulţi care veneau să-i ceară sfatul, persoane publice, persoane importante, avocaţi, politicieni, actori, oameni cunoscuţi”, povesteşte Cătălin despre vremurile copilăriei.

De trei ani trăieşte un coşmar

În 2009, “mama” Zina a intrat într-o grea depresie după ce l-a pierdut pe soţul ei şi apropiaţii susţin că a încercat să-şi ia viaţa după acel trist eveniment. Tot potrivit acestora, creatoarea de modă nu a fost la prima tentativă de suicid, însă după moartea bărbatului pe care l-a iubit părea că nu-şi mai poate reveni. Nici acum, după trei ani, Zina Dumitrescu nu pare să fie într-o stare psihică şi fizică foarte bună, acesta fiind, de altfel, şi motivul pentru care fiul său a internat-o la căminul de bătrâni. Zina şi Constantin Dumitrescu s-au cunoscut la o petrecere şi s-au căsătorit în anul 1987. El a invitat-o pe creatoarea de modă să danseze pe melodia „You are my destiny”, iar de atunci nu s-au mai despărţit niciodată, până în urmă cu trei ani când profesorul Dumitrescu a murit în urma unui stop cardiac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-17

Mai multe imagini:
Ce frumoasă era “mama” Zina în tinereţe!
zoom
Ce frumoasă era “mama” Zina în tinereţe!
zoom
Ce frumoasă era “mama” Zina în tinereţe!
zoom


TAGURI: mama zina, tinereteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image