2016-10-25 20:43

MONDEN


Ce frumos pictează Dana Rogoz!

 |  18:17
Ce frumos pictează Dana Rogoz!

Dana Rogoz calca pe urmele Simonei Pătruleasa în ceea ce priveşte pasiunea pentru pictură. Vedeta Pro TV Internaţional îşi foloseşte creaţiile în scop umanitar. “Curând se va organiza o licitaţie cu strângere de fonduri pentru copiii orfani din Valea Plopului. Mai multe persoane publice s-au implicat, fiecare donând un obiect personal.

M-am gândit că decât să donez o rochie sau o geantă, mai bine fac ceva de mâna mea. Aşa că am făcut acest tablou în pastel (e un creion special, ca o cretă), după o poză de-a copiilor de pe pagina lor de Facebook. Ştiţi că nu sunt vreo pictoriţă şi nici nu am pretenţii în zona asta...Doar că am vrut să donez ceva deosebit. Am preferat pastelurile decât uleiul, pentru că mi se pare că au mai multă candoare, iar efectul cromatic este în acord cu subiectul tabloului. M-am străduit cât am putut... Vă place?”, a scris Dana pe blogul ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: dana rogoz, pictura, blog, simona patruleasaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat Nu ştiam până astăzi cum e să fii recompensat în acest mod, primind nişte mulțumiri scrise,... 09 Oct 2016 | (0)
Blog de poliţist la Rutieră: În Teleorman nu există librării Uitându-mă pe nişte tabele, m-am mirat când am văzut că nicio librărie din județul... 23 Oct 2016 | (1)