2017-01-16 14:45

MONDEN


Ce găteşte Papadopol în timpul liber

 |  21:00

Din această toamnă, Alexandru Papadopol a revenit pe micile ecrane în primul serial muzical din România, ”Pariu cu viaţa”, la PRO TV. Actorul interpretează rolul unui profesor extrem de exigent, nu va face vocalize şi recunoaşte că la el acasă cântă... puiul! Pe lângă acest proiect, Papi se ocupă şi de teatru. Acesta ne-a mărturisit care sunt planurile sale pentru acest an.

„O să joc într-o piesă la Teatru de Comedie, care se numeşte «Autostrada» a lui Neil Labute, care probabil va fi gata la începutul lui decembrie. Şi atunci când am timp, ţin cursuri de actorie de film la şcoala pe care o am împreună cu Dragoş Bucur. Mă bucur că în ultima vreme am avut timp liber suficient cât să-l pot petrece cu familia mea. Fetiţa mea este foarte bine. Se duce la grădiniţă, apoi stăm acasă şi ne jucăm, colorăm, desenăm, ne uităm la desene animate“, ne-a mărturisit actorul. Alexandru spune că nu are mai nimic cu personajul pe care îl interpretează în „Pariu cu viaţa“ şi asta este o mare provocare pentru el. „Spre deosebire de Bobby Iordache, eu am simţul umorului, el este un celibatar convins, eu am o soţie şi un copil. Cred că în afara mijloacelor actoriceşti pe care le expun prin acest personaj nu există mari asemănări. Din acest motiv, e o provocare importantă“, mai spune el.

A primit ustensile

Actorul este un familist convins şi de cite ori are timp liber, nu ezită să-l petreacă alături de fiica şi soţia sa. Mai mult, acesta o ajută foarte des pe Ioana la bucătărie. Mai nou, Papi a învăţat să gătească în stil chinezesc. “Eu fac mâncare chinezească foarte bună. Mi-a cumpărat Ioana şi ustensile pentru mâncare chinezească. Cred că în viitor o să mă apuc de gătit serios”, a încheiat Alexandru Papadopol.

“Pariu cu viaţa” pregăteşte pentru fani sezonul 2 care va debuta la PRO TV în 2012. Mai sunt trei episoade până la finalul primului sezon din “Pariu cu viaţa”: “Le mulţumim foarte mult tuturor celor care ne-au urmarit, să vadă ce se întâmplă cu Ioana, iată că a trecut cu bine de operaţie, dar acum ea şi Andrei au de înfruntat un alt obstacol care s-a pus în calea fericirii lor: anunţul Sarei că este însărcinată cu copilul lui Andrei”, povesteşte Alina Eremia. Actorii din “Pariu cu viata” vor petrece Sărbătorile de Iarnă alături de telespectatorii PRO TV dându-le întâlnire în săptămâna Crăciunului într-un episod special plin de magie, muzică şi miracole.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-24

TAGURI: alexandru papadopol, pro tv, pariu cu viataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image