2016-10-21 18:06

MONDEN


Ce-i transmite Mircea Badea “dementului din tramvaiul 41”

 |  16:15
Ce-i transmite Mircea Badea  “dementului din tramvaiul 41”

Maniacul care călătorea cu tramvaiul şi înţepa tinere frumoase din dorinţa de a le atrage atenţia a fost prins, iar Mircea Badea i-a transmis un mesaj prin intermediul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3: “E un dement, un scelerat, care înţepa femei în tramvai. Luase un ac şi se plimba cu tramvaiul. Şi o înţepa pe câte una. Părea iniţial genul ăla de legendă urbană, ca aia cu salvarea care fură copii. Ceea ce s-a întâmplat e de coşmar. Reprezintă un adevărat pericol social. El a motivat că înţepa fetele ca să capteze atenţia. Eu aş vrea să beneficieze de foarte multă atenţie după gratii. Să stea acolo până când îl voi chema eu!”.

Bărbatul care umblă cu un ac la el şi înţeapă, la întâmplare, femei care circulau cu tramvaiul 41 se numeşte Cristian Nistor, are 38 de ani, lucrează la o bancă din Bucureşti şi este căsătorit cu o avocată. Riscă şapte ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: mircea badea, cristian nistor, tramvaiul 41, psihopat, înţepa, prinsComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cristian Ciocan a câștigat titlul WBO European Boxerul român Cristian Ciocan a câștigat titlul WBO European la categoria grea, sâmbătă... 16 Oct 2016 | (0)
Transportatorii pregătesc noi proteste în Capitală Cristian Muntean, președintele Asociației Societăților de Service Independente (ASSAI) spune... 11 Oct 2016 | (2)