2016-12-07 18:29

MONDEN


Ce lecţii a primit Daniel Buzdugan de la Andreea Marin

 |  14:21
Ce lecţii a primit Daniel Buzdugan de la Andreea Marin

În cadrul emisiunii "Răi da' Buni", Daniel Buzdugan a discutat cu Andreea Marin despre perioada când făceau echipă la aceeaşi emisiune. Buzdugan a spus că soţia lui Ştefan Bănică a fost "una dintre primele persoane care i-au dat posibilitatea să se afirme", însă îl punea să muncească foarte mult, scrie

"Eu eram la facultatea de teatru, lucram la Radio Nord Est, scriam şi la un ziar şi făceam şi colaborarea cu Andreea. Nu-mi spunea ce să zic şi atât. Nu, trebuia să învăţ tot, cu punct şi virgulă", a mărturisit Buzdugan. Andreea Marin i-a dat replica, spunând că nu este "adepta învăţatului pe de rost", dar că ştia de la domnul Cristian Ţopescu că "documentarea e foarte importantă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Daniel_Buzdugan, Andreea_Marin, emisiune, echipaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cioloş, despre participarea la o emisiune la Antena 3: Uneori trebuie să îţi iei cizme de cauciuc şi să cobori în mocirlă Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, că a acceptat să participe la o emisiune la Antena 3... 06 Dec 2016 | (7)
Costin Borc despre emisiunea lui Cioloş la Antena 3: Jos pălaria în fata premierului Vicepremierul Costin Borc a precizat marţi seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook,... Acum 9 ore | (10)