2016-12-09 17:29

MONDEN


Ce nu înţelege Mihai Mărgineanu la femei

 |  12:18
Ce nu înţelege Mihai Mărgineanu la femei

Artistul Mihai Mărgineanu mărturiseşte cu sinceritate şi umor că nu a fost un mare cuceritor. Chiar dacă a cunoscut numeroase domnişoare, el spune că mereu a fost paralizat de emoţii. „Am cunoscut foarte multe actuale doamne. Nu am fost un cuceritor. Aveam un trac atât de mare în faţa unei femei frumoase, încât îmi paraliza maxilarul, a mărturisit Mărgineanu, pentru emisiunea „D-Paparazzi”, de la Kanal D. Artistul mai spune că nicio femeie nu e urâtă, fiecare având şi o parte frumoasă. „Nicio femeie nu e urâtă. Fiecare femeie are o pare frumoasă şi nici măcar nu trebuie să te chinui să descoperi care e această parte, pentru că ţi-o arată ea”, a spus cântăreţul. Mărgineanu nu se sfieşte să recunoască faptul că nu înţelege foarte multe lucruri pe care le fac femeile. „Nu înţeleg de ce o femeie trebuie sa aibă peste 20 de perechi de cizme. Nu pot să înţeleg de ce trebuie să coste o poşetă, chiar şi frumoasa, peste 4000 de euro. Nu pot să înţeleg cum să dai atâţia bani pe o poşetă şi când apare un fake sa nu o mai porţi, ca să nu zică lumea că e una falsă. Nu pot să înţeleg de ce două femei se supără dacă sunt îmbrăcate la fel”, a adăugat Mărgineanu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: Mihai Margineanu, femei, bani, emisiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cioloş, despre participarea la o emisiune la Antena 3: Uneori trebuie să îţi iei cizme de cauciuc şi să cobori în mocirlă Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, că a acceptat să participe la o emisiune la Antena 3... 06 Dec 2016 | (7)
Costin Borc despre emisiunea lui Cioloş la Antena 3: Jos pălaria în fata premierului Vicepremierul Costin Borc a precizat marţi seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook,... 07 Dec 2016 | (13)