2016-10-23 06:30

MONDEN


Ce nu înţelege Mihai Mărgineanu la femei

 |  12:18
Ce nu înţelege Mihai Mărgineanu la femei

Artistul Mihai Mărgineanu mărturiseşte cu sinceritate şi umor că nu a fost un mare cuceritor. Chiar dacă a cunoscut numeroase domnişoare, el spune că mereu a fost paralizat de emoţii. „Am cunoscut foarte multe actuale doamne. Nu am fost un cuceritor. Aveam un trac atât de mare în faţa unei femei frumoase, încât îmi paraliza maxilarul, a mărturisit Mărgineanu, pentru emisiunea „D-Paparazzi”, de la Kanal D. Artistul mai spune că nicio femeie nu e urâtă, fiecare având şi o parte frumoasă. „Nicio femeie nu e urâtă. Fiecare femeie are o pare frumoasă şi nici măcar nu trebuie să te chinui să descoperi care e această parte, pentru că ţi-o arată ea”, a spus cântăreţul. Mărgineanu nu se sfieşte să recunoască faptul că nu înţelege foarte multe lucruri pe care le fac femeile. „Nu înţeleg de ce o femeie trebuie sa aibă peste 20 de perechi de cizme. Nu pot să înţeleg de ce trebuie să coste o poşetă, chiar şi frumoasa, peste 4000 de euro. Nu pot să înţeleg cum să dai atâţia bani pe o poşetă şi când apare un fake sa nu o mai porţi, ca să nu zică lumea că e una falsă. Nu pot să înţeleg de ce două femei se supără dacă sunt îmbrăcate la fel”, a adăugat Mărgineanu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: Mihai Margineanu, femei, bani, emisiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cancerul de sân apare la femei din ce în ce mai tinere Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer cu care se confruntă femeile. Chiar dacă... 06 Oct 2016 | (0)
Fibromul uterin, o problemă frecventă a tinerelor Menstrele dureroase şi grele, balonarea şi constipaţia sunt indicatori comuni ai femeilor care... 11 Oct 2016 | (2)