2017-10-23 07:26


Ce nu ştiai despre cireşe

 |  19:01
Ce nu ştiai despre cireşe

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au demonstrat că o dietă bogată în cireşe reduce nivelurile crescute ale colesterolului şi trigliceridelor din organism.

Oamenii de ştiinţă cred de asemenea că, dacă mâncăm cu regularitate cireşe, putem scădea riscul de a dezvolta cancer la colon, datorită antioxidanţilor prezenţi în cireşe - antocianini şi cianidini. Antocianinele, pigmenţi conţinuţi şi de cireşe, au proprietăţi antiinflamatorii, antiîmbătrânire şi anticarcinogene. Cireşele mai sunt depurative, energizante, remineralizante, laxative, antireumatismale. Cozile de cireşe au proprietăţi medicinale recomandate în bolile căilor urinare. În cireşe regăsim complexul de vitamine B (B1, B2, B6) şi magneziu, foarte necesare pentru furnizarea energiei în organism, lipsa celui din urmă făcându-ne să ne simţim obosiţi şi deprimaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-26

TAGURI: cirese, cancer, vitamine



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri

A murit prinţesa Marina Sturdza Acum 16 ore | (0)
Eveniment