2018-12-11 17:51


Ce să nu faci când eşti în vacanţă la Amsterdam

 |  14:51
Ce să nu faci când eşti în vacanţă la Amsterdam

Capitala Olandei oferă zone frumoase de văzut, te lasă să încerci senzaţii tari ca drogurile uşoare, vizite în Cartierul Roşu, precum şi alte locuri de cutreierat cum ar fi bisericile excentrice sau podeţele construite cu multă graţie. Şi chiar dacă este oraşul în care cei mai mulţi merg pentru a se simţi cât mai liberi, a trecut în revistă restricţiile de care trebuie să ţinem cont atunci când mergem în vacanţă în Amsterdam.

Nu sta în barurile din Amsterdamdecât până la 1 noaptea. După această oră se dă stingerea!

Deşi este oraşul distracţiei, în Amsterdam nu e voie să te destrăbălezi în cafenele sau în baruri decât până la ora 1. Dansul în cluburi este acceptat până la ora 4 dimineaţa, iar dacă vrei să continui petrecerea mergi în afterhours. Aici programul se extinde până la 7 dimineaţa.

Nu cumpăra droguri sau substanţe despre care nu ştii nimic de la necunoscuţii de pe stradă!

Sfat pentru cei care doresc să încerce la Amsterdam droguri uşoare: nu le cumpăra de pe stradă de la străini, s-ar putea să ai surprize, să te trezeşti cu pătrunjel mărunţit în loc de ceea ce-ţi doreai… E mai bine să le iei din magazinele specializate, care au sigla ,,licensed coffeshops”. De asemenea, dacă preferi astfel de senzaţii e bine să ai grijă să te informezi, e posibil că organismul tău să nu le tolereze şi poţi ajunge direct la spital. Cel mai bine e să le ocoleşti, asta pentru siguranţa ta…

Nu fotografia prostituatele din Cartierul Roşu!

Este foarte riscant să faci fotografii femeilor uşoare care se afla în vitrinele din Cartierul Roşu. ,,Peştii,, nu agreează aceste lucruri, iar dacă te vor vedea e posibil să se lase cu scandal. E mai bine să te mulţumeşti doar cu imaginea vizuală, altfel poţi fi agresat şi aruncat într-unul din canalele acestui oraş.Ocoleşte drogaţii şi beţivii, aceştia te pot jefui sau te pot hărţui dacă le dai nas.

Nu schimba bani la persoanele de pe stradă sau la casele de schimb valutar!

Hoţi există şi la Amsterdam… Tocmai de aceea e bine să te fereşti de cei care te îndeamnă să schmbi valută pe strada sau la case de schimb care oferă un curs extrem de neobişnuit. Cel mai bine este să apelezi la bănci sau la serviciul Travelex, un serviciu de schimb şi transfer de bani bine pus la punct, întâlnit în mai multe ţări din Europa

Nu uita să îţi cumperi bilete pentru transportul în comun!

Amenzile sunt usturătoare la Amsterdamdacă eşti prins în timp ce călătoreşti fără bilet în tramvai sau autobuz. Le poţi achiziţiona de la chioşcurile din staţii sau de la boutioq-urile cu ziare, dar şi de la vatman său şofer, însă vei plăti pe ele un pic mai mult.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-30

TAGURI: olanda, amsterdam, vacanta, reguli, restrictii, cartierul rosu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...