2017-01-21 12:38

MONDEN


Ce sacrificii fac vedetele ca să arate bine. Pentru a fi frumoasă ca ele, nu trebuie să ai milioane de euro, ci voinţă de fier

 |  18:51
Ce sacrificii fac vedetele ca să arate bine. Pentru a fi frumoasă ca ele, nu trebuie să ai milioane de euro, ci voinţă de fier

Un studiu arată că mai mult de jumătate dintre femeile intervievate arrenunţa la un an de sex pentru un trup tras prin inel. Altele ar fi în starechiar să dea ani din viaţă dacă i-ar semăna lui Jennifer Lopez, însă nu toatălumea ar bifa sacrificiile pe care le fac divele din dorinţa de a arăta bine.Ore întregi de exerciţii fizice, diete toată viaţa şi tratamente de înfrumuseţarecostisitoare sunt principalele atuuri ale celebrităţilor de peste Ocean, dar şiale vedetelor autohtone.

Atunci când apar pe covorul roşu sau sunt surprinse pe plajă afişândtrupuri aproape de perfecţiune, multe dintre noi suspină cu resemnare, însă dacăam face măcar o parte din sacrificiile lor, am ajunge, într-o oarecare măsură,să le semănăm. Heidi Klum are patru copii şi arată excepţional, însăfrumuseţea pe care o afişează nu este numai moştenire genetică, ci şi multsport şi diete. Topmodelul se ghidează în viaţă după „planul ABCDEF” care, înlimba română se traduce: „fără alcool, pâine, carbohidraţi, lactate, fructefoarte dulci şi grăsimi”. Pe lângă asta, Heidi ajunge în fiecare zi la sala desport unde face aerobic, fitness şi exerciţii cardio, iar atunci când nu aretimp pentru asta, face la domiciliu 200 de abdomene şi 200 de genuflexiuni.

Alicia Silverstone a renunţat de mai binede zece ani la carne şi susţine că această decizie este cea mai bună pe care aluat-o vreodată. Sănătatea ei este una perfectă, iar unghiile sunt mai tari, părulmai strălucitor şi pielea catifelată şi luminoasă.

Elizabeth Hurley mănâncă numai mâncareorganică, nu bea niciodată sucuri sau băuturi dulci, iar sportul este vital.Actriţa nu lasă să treacă nici măcar o zi fără să transpire cel puţin o oră pebicicletă sau pe banda de alergat. Totodată, Liz foloseşte doar cosmeticeadecvate grupei sale sanguine, ultima modă în materie de frumuseţe de laHollywood.

La 53 de ani, Madonna este într-o formă de zile mari, poate chiarprea musculoasă pentru unele gusturi. Este adepta dietei macrobiotice şi spunecă la prânz mănâncă de obicei peşte, salată, grâu sau legume la cuptor,niciodată carne roşie sau alimente care conţin zahăr alb sau brun, ciocolatăsau miere. Desertul lipseşte din meniul artistei, dar când are poftă de cevadulce mănâncă pâine prăjită cu gem de căpşuni. Cântăreaţa practică ashtanga, oformă de yoga, în jur de 2-3 ore pe zi, apoi face pilates, înoată, merge pebicicletă şi ridică greutăţi. Iar câteva ore pe săptămână se antrenează laPower Plate şi Cardio Wave, aparatele ei preferate. Dincolo de operaţiileestetice, Madonna îşi întreţine pielea cu creme pe bază de ulei de şarpe, iarnoaptea doarme înfăşurată într-un sac special care îi păstrează pielea tânără,pentru care plăteşte, de fiecare dată, o mie de euro.

Jennifer Aniston are o piele de bebeluş şiasta poate pentru că se hrăneşte ca un bebeluş. Actriţa ţine diete de lungădurată în care sunt permise doar piureurile de fructe sau legume şi mâncarea debebeluşi, iar în rest mănâncă brânză, carne, grăsimi, unele legume verzi,evitând zahărul, făina albă, carbohidraţii şi legumele bogate în amidon, lacare se adaugă multă yoga şi exerciţii pilates. Şi ea foloseşte cosmeticeadecvate grupei sanguine, o astfel de cremă de faţă ajungând şi până la 500 dedolari cutia de 50 de grame.

Jessica Biel nu intraă niciodată în fast-food şisusţine că alimentaţia echilibrată presupune consumul alimentelor din cele treigrupe - proteine, carbohidraţi şi grăsimi - la fiecare masă, în proporţiiegale. Pe lângă asta, nu lasă să treacă nici măcar o zi fără cel puţin o oră demişcare, indiferent că este vorba despre aerobic, fitness sau dans.

Renee Zellweger este o adeptă înfocata adietei Zone, adică o alimentaţie echilibrată formată din carbohidraţi (40%), grăsimi(30%) şi proteine (30%). În plus, o masă nu ar trebui să aibă mai mult de 500de calorii, iar o gustare 100, şi consumul de sare trebuie redus la minimum.Actriţa nici nu mai ştie gustul dulciurilor şi al prăjelilor, nu bea niciodatăalcool şi face foarte mult sport, minim două ore pe zi.

Cameron Diaz evită toţi carbohidraţii de culoarealbă, cum ar fi orezul, peştele, pâinea sau biscuiţii. Metoda ei este foarte sănătoasăşi eficientă în procesul de slăbire deoarece toate aceste alimente conţin multzahăr, iar consumate, ar însemna că organismul ar procesa mai întâi acest zahăr,în locul grăsimilor. Practică aerobic, pilates şi dansează cel puţin o oră pezi.

Lili Sandu este vegetariană de un an şi spunecă n-a mai mâncat cartofi prăjiţi de când era mică, însă de la dulciuri nu sepoate abţine. Atunci când este cazul gustă o bucăţică dintr-o prăjitură şi nudevorează tot platoul. Mănâncă multe salate de legume şi fructe şi facekickboxing două ore în fiecare dimineaţă. Pentru piele foloseşte produse careconţin lăptişor de matcă, iar pentru păr - ulei de ricin. Carmen Brumă n-amai mâncat nici ea cartofi prăjiţi de peste 10 ani şi nici dulciuri, iarsportul este rege în viaţa ei. La fel şi Andreea Raicu, o altăvegetariană convinsă care ne-a spus că nu-şi mai aminteşte de când n-a maimâncat ceva dulce.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-16

Mai multe imagini:
Ce sacrificii fac vedetele ca să arate bine. Pentru a fi frumoasă ca ele, nu trebuie să ai milioane de euro, ci voinţă de fier
zoom
Ce sacrificii fac vedetele ca să arate bine. Pentru a fi frumoasă ca ele, nu trebuie să ai milioane de euro, ci voinţă de fier
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image