2017-01-22 03:55

MONDEN


Ce sfaturi a primit Sore de la Diana Dumitrescu

 |  16:11
Ce sfaturi a primit Sore de la Diana Dumitrescu

Pariu cu viaţa“ revine cu mai multă muzică, umor şi personaje noi luni, 6 februarie la PRO TV, de la ora 20.30 şi în avans pe Voyo.ro de la ora 10.00. Sore, interpreta Sarei, povesteşte cât de mult s-a schimbat viaţa ei de când a devenit actriţă. Mai mult, Sore ne-a dezvăluit care sunt persoanele de la care a primit cele mai importante sfaturi.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când eşti actriţă în „Pariu cu Viaţa“?

Viaţa mea e mult mai frumoasă, pentru că acum am jobul mult visat şi am impresia că trăiesc o poveste. Oamenii mă cunosc, mă abordează pe stradă să mă felicite şi este flatant, mă bucur că am devenit un model pentru mulţi tineri şi o să încerc să nu îi dezamăgesc.

Povesteşte-ne o întâmplare amuzantă din timpul unei filmări.

Am avut de filmat un duet cu Alina Eremia, iar martori erau toţi colegii noştri. Şi într-o pauză de filmare, Levent Sali şi Rapha Tudor au luat microfoanele şi ne-au imitat. Atât de simpatici au fost, şi atât de bine ne-au copiat gesturile încât operatorii au filmat întregul moment.

Ce-ţi spune lumea atunci când te vede pe stradă?

„Măi Sara, eşti tu rea în film, dar îmi place la nebunie de tine“ sau „Sara, lasă-l în pace pe Andrei, tu te potriveşti cu Cristi sau cu Dima. Şi cel mai haios „Sara, tu te urăşti cu Ioana şi în viaţa reală?“... E foarte haios şi îmi face plăcere de fiecare dată să le răspund şi să le povestesc cum stă treaba.

Care este actorul tău preferat?

Domnul Dan Condurache, alături de care am şi onoarea să joc. Îl admir enorm pentru cât de cameleonic este. 

Îi place să fure meserie de la vârstnici

Ai primit vreun sfat, la început de carieră, de la unul dintre cei care au în spate ani mulţi de actorie?

Eu sunt genul de persoană care ascultă cu atenţie pe „vârstnici“, mai ales în ceea ce priveşte cariera. Îi studiez întotdeauna pe colegii mei cu multă experienţă, încerc să învăţ din jocul lor. La început, domnul Doru Ana mi-a dat câteva sfaturi şi m-a încurajat să nu am limite în interpretarea rolului Sarei, o fată cu probleme, mi-a spus că am libertatea să o duc la extrem, să nu-mi fie frică de ea. Ceea ce am şi făcut. Apoi Diana Dumitrescu m-a învăţat cum să ţip corect, cum să-mi transform vocea şi cum s-o folosesc astfel încât să transmit mesajul pe care îl am de transmis. Iar doamna Dana Dembinski, cea care este şi mama mea în serial, m-a sfătuit să mă încarc din energia partenerului, mai ales că noi două am avut de jucat numai secvenţe grele, cu crize de schizofrenie. Le sunt recunoscătoare tuturor.

Ce faci în timpul liber?

Merg la studio, aşa mă relaxez. Şi mai ies cu prietenele să luăm masa în oraş, în funcţie de timpul fiecăreia.

Cum te menţii în formă?

Vica, coregrafa noastră, ne pune la muncă multe ore. Aşadar, secretul meu este dansul!

În primul episod din sezonul 2, telespectatorii vor putea urmări un moment extrem de emoţionant, piesa „Who Wants to Live Forever“  interpretată de Adela Popescu, Dima Trofim şi Alina Eremia. „Este un moment făcut în memoria Dianei, tânăra îndrăgostită de Tudor care a dispărut lăsând în urma ei o scrisoare de adio. Este un moment trist, plin de semnificaţie, cu o coregrafie realizată bineînţeles de Vica cu care am lucrat şi la «Dansez pentru tine»şi mi-a făcut mare plăcere. Acest moment a fost filmat în decembrie, iar imprimarea melodiei a coincis cu perioada în care am început colaborarea cu Dj Project aşa că luna decembrie pentru mine s-a indentificat cu muzică”, mărturiseşte Adela Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Sore, Diana_Dumitrescu, sfaturi, Pariu_cu_viata, sezon 2Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image