2016-10-24 11:58

MONDEN


Ce-şi doreşte Sanda Ladoşi de Crăciun

 |  18:20
Ce-şi doreşte Sanda Ladoşi de Crăciun

Are doi copii frumoşi şi sănătoşi pe care şi i-a dorit din tot sufletul, aşa că nici un cadou de la Moş Crăciun nu poate să egaleze fericirea pe care i-o aduc Bogdan şi Ioana. “Nu pot să fiu nerecunoscătoare. Viaţa a fost extrem de generoasă cu mine.

Am primit, ca toată lumea, şi bune şi rele. Viaţa mi-a fost extrem de plină! Au fost  foarte multe evenimente foarte frumoase. Până la urmă, ce este cel mai frumos, totuşi, a culminat cu aceşti doi copii. Acum într-adevăr sunt un om împlinit! Ce pot să spun? Îmi doresc sănătate, îmi doresc putere...", dezvăluie Sanda Ladoşi.  “Crăciunul înseamnă întotdeauna întoarcerea către tradiţie, întotdeauna înseamnă o atmosferă plăcută în familie. Aşa e normal să fie, indiferent cât de agitaţi suntem, cât de preocupaţi suntem... De Crăciun vom fi în familie, bineînţeles", a spus Sanda Ladoşi la "Poveştiri Adevărate".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: sanda ladosi, copii, ioana, bogdan, craciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vîntu și-a recunoscut vinovăția în dosarul Olteanu Sorin Ovidiu Vintu afirma ca si-a recunoscut vinovatia in dosarul deschis de DNA dupa ce l-a... 14 Oct 2016 | (1)
Bogdan Olteanu, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă DNA a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii l-au trimis în judecată, în... 18 Oct 2016 | (0)