2016-12-10 01:34

MONDEN


Ce-şi doreşte Sanda Ladoşi de Crăciun

 |  18:20
Ce-şi doreşte Sanda Ladoşi de Crăciun

Are doi copii frumoşi şi sănătoşi pe care şi i-a dorit din tot sufletul, aşa că nici un cadou de la Moş Crăciun nu poate să egaleze fericirea pe care i-o aduc Bogdan şi Ioana. “Nu pot să fiu nerecunoscătoare. Viaţa a fost extrem de generoasă cu mine.

Am primit, ca toată lumea, şi bune şi rele. Viaţa mi-a fost extrem de plină! Au fost  foarte multe evenimente foarte frumoase. Până la urmă, ce este cel mai frumos, totuşi, a culminat cu aceşti doi copii. Acum într-adevăr sunt un om împlinit! Ce pot să spun? Îmi doresc sănătate, îmi doresc putere...", dezvăluie Sanda Ladoşi.  “Crăciunul înseamnă întotdeauna întoarcerea către tradiţie, întotdeauna înseamnă o atmosferă plăcută în familie. Aşa e normal să fie, indiferent cât de agitaţi suntem, cât de preocupaţi suntem... De Crăciun vom fi în familie, bineînţeles", a spus Sanda Ladoşi la "Poveştiri Adevărate".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: sanda ladosi, copii, ioana, bogdan, craciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Campanii umanitare HOSPICE Casa Speranţei în beneficiul copiilor cu boli incurabile HOSPICE Casa Speranţei organizează două evenimente caritabile în beneficiul copiilor... 08 Dec 2016 | (0)
Se aprind luminițele de Crăciun în Capitală Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19.00, din Piata... 01 Dec 2016 | (0)