2017-01-17 03:00

MONDEN


Ce SMS a păstrat Dan Negru de la Lazarov

 |  21:00
Ce SMS a păstrat Dan Negru de la Lazarov

Realizatorul tv Dan Negru îşi aminteşte cu plăcere de Revelioanele pe care le-a prezentat în urmă cu mai mulţi ani. Mai mult, acesta vorbeşte şi despre cel care l-a îndemnat să facă acest lucru, astfel că Negru a avut succes an de an.

“Habar n-am cum de am ajuns un obişnuit al revelioanelor ultimilor… 12-13 ani… De fapt, brânci în lumea revelioanelor mi-a dat Titus Munteanu, pe atunci director la TVR… Era perioada în care staţiile locale ale TVR-ului aveau oameni puternici, devotaţi meseriei şi mulţi dintre ei talentaţi… Andreea Marin, Irina Păcuraru la TVR Iaşi, Cătălin Ştefănescu, Ovidiu Uscat, Constantin Trofin la TVR Cluj… Programele lor, retransmise în toată ţara, erau cu mult peste programele televiziunii «mamă», anchilozată şi îmbufnată, încă de pe atunci… Eu eram la Timişoaraşi îi priveam cu aroganţă pe «mitici», ca orice ardelean sau bănăţean Titus mi-a propus primul meu Revelion… L-am prezentat atunci cu… Lavinia Şandru (foto medallion)… Am găsitşifotografia de pe vremea aceea, printre multe amintiri dragi… Cu Lavinia am urcat, tot la TVR fiind, şi pe scena Festivalului Callatis… Dacă bine ţin minte, am prezentat cu ea şi cu Gabi Cotabiţă chiar prima ediţie a festivalului… În vremurile bune… Fotografia asta e una dintre cele mai dragi mie… Primul meu Revelion…”, spune vedeta tv.

Dacă mayaşii au dreptate… a fost ultimul

Dan Negru povesteşte despre succesul pe care l-a avut anul acesta de Revelion, dar şi despre faptul că ar putea fi ultimul. “După toate astea a urmat Antena… Cu un Revelion la sfârşitul căuia Valeriu Lazarov mi-a trimis un SMS…” Dan, Dumnezeu a fost bun cu noi...”  Era vorba lui preferată atunci când audienţele săreau din grafice… Încă-i mai am SMS-ul pe o cartelă de telefon… 2012 m-a prins tot într-un Revelion în care audienţele au ieşit din grafice… Adică, Dumnezeu a fost din nou bun cu noi… Şi dacă mayaşii au dreptate, ăsta a fost ultimul…”, a încheiat realizatorul.Dan Negru a fost lider absolut de audienţă cu "Revelion de po­ves­te". La trecerea dintre ani, Antena 1 a obţinut audienţe de aproape trei ori mai mari decât PRO TV, postul situat pe locul secund. "Revelion de poveste" cu Dan Negru s-a clasat pe primul loc pe targetul all urban cu 31,4% share şi 14,4% rating, 1.669.000 de telespectatori, în timp ce PRO TV a obţinut audienţe de trei ori mai mici: 648.000 de telespectatori, 12,2% share şi 5,6% rating.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: Dan Negru, Valeriu LazarovComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image