2017-01-23 16:51


Ce sport a ales Cristina Spătar

 |  21:00
Ce sport a ales Cristina Spătar

Mama  unui micuţ de 2 anişori şi însărcinată în patru luni, Cristina Spătar se împarte acum între muzică şi familie. De curând a lansat un nou single, „Come baby, come”, marca Jhon Puzzle, şi pregăteşte noi surprize muzicale de Crăciun, nu ratează să îşi petreacă puţinul timp liber cu fiul său Albert. Şi pentru că este o fire sportivă, îşi doreşte să împărtăşească şi micuţului gustul pentru sport. Tocmai de aceea este în căutarea unui instructor care să îl înveţe atât pe Albert, cât şi pe ea tainele înotului.

„Deşi eram o împătimită a sălilor de fitness în trecut, de când am rămas însărcinată nu am mai vrut să fac efort în exces şi plimbările în aer liber au luat locul orelor de sală. Sunt în plină promovare cu piesa «Come baby, come» şi vreau să îmi menţin tonusul muscular la fel ca atunci când mergeam la sală. Vreau să încerc un sport pe care să îl pot practica împreună cu fiul meu şi astfel m-am gândit să învăţ împreună cu Albert ce înseamnă înotul, mai ales că eu nu stăpânesc foarte bine această activitate. Cred că este important să insuflii copiilor dragostea pentru sport de cât mai tineri şi am ales înotul pentru că este benefic pentru amândoi. De aceea am decis ca în viitorul apropiat să caut un instructor de înot foarte bun care să ne înveţe să înotăm. Mai ales că o să am nevoie de mişcare pe perioada celei de-a doua sarcini”, mărturiseşte artista.

„Au fost momente în care am clacat”

Cântăreaţa Cristina Spătar a apelat la fertilizarea in vitro şi este din nou însărcinată. Artista a urmat acelaşi tratament ca şi Nicoleta Luciu şi este posibil să nască nu un copil, ci mai mulţi. Am făcut fertilizare in vitro. Multe vedete fac acelaşi lucru, dar nu recunosc. Încercările in vitro nu dau rezultate de la prima încercare, eu am reuşit abia după un an să rămân însărcinată. Se face câte o încercare la două luni. Au fost momente în care am clacat, pentru cu eu sunt o persoană hipersensibilă, iar procedura nu e comodă, e dureroasă. Doctorii mi-au spus că am făcut acelaşi tratament ca şi Nicoleta Luciu, dar din câte ştiu am o sarcină unică, aşa scrie pe ecografii”, a declarat Cristina Spătar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image